AKİT MENÜ

Spor

Türkiye'de de, İngiltere'de de konuşulan isim olmak zor doğrusu! Mou resmen yorumlara damga vurdu

İngiltere’de yorumlarda flaş bir karar alındı ve Mourinho ismi üzerinde analizler yapılmaya devam ediliyor… Yorumcular arasında oyunbozanlık yapmaya başladılar başlamasına ama İngiltere’de halen Portekizlinin konuşulması garipsendi…

2024-09-17 12:40:20
2

İngiltere’de yorumlarda flaş bir karar alındı ve Mourinho ismi üzerinde analizler yapılmaya devam ediliyor… Yorumcular arasında oyunbozanlık yapmaya başladılar başlamasına ama İngiltere’de halen Portekizlinin konuşulması garipsendi…

3

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, İngiltere futbol gündeminde yer almaya devam ediyor. Arsenal'in Tottenham'ı yendiği Kuzey Londra Derbisi sonrasında yorumlarda Portekizli teknik adam öne çıktı.

4

Arsenal'in Tottenham'ı 1-0 yendiği Kuzey Londra Derbisini yorumlayan eski futbolcu yeni yorumcu Theo Walcott, galibiyetin Jose Mourinho oyun felsefesiyle geldiğini söyledi.

5

Arsenal, Premier Lig'de Kuzey Londra Derbisinde, eksiklerine ve deplasmanda olmasına rağmen Tottenham'ı yenmeyi başardı. Takımın kazanma şekli basında konu oldu. Eski oyuncu ve şu anki yorumcu Theo Walcott, maçtan sonra Arsenal'in ne kadar sert olduğunu ve klasik oyun tarzının dışında bir şekilde kazanmayı başardıklarını anlattı; "José Mourinho takımı gibi" kazandıklarını söyledi. Gabriel Magalhäes'in ikinci yarıdaki tek golünün ardından sahada fazla pozisyon olmadığını söyledi.

6

ARSENAL MOURINHO'NUN TAKIMLARI GİBİ OYNUYOR

7

İngiltere'nin “BBC” kanalında yayınlanan “Günün Maçı” programında eski forvet, Arsenal ile Mourinho'nun takımları arasındaki benzerliklere değindi:

8

— Nasıl elde ederlerse etsinler Arsenal için harika bir sonuçtu. Değişebileceklerini bir kez daha gösterdiler, çünkü maçın sonuna kadar neredeyse José Mourinho takımı gibi oynadılar.

9

Mourinho, Chelsea'de bulunduğu dönemde savunması çok sağlam olan takımlarla Premier Lig'i domine etti. Hatta şampiyonanın bir serisinde yenilen en az gol rekorunu da elinde tutuyor (15).

10

ARTETA GUARDIOLA'YI DEĞİL DE MOURINHO'YU ÖRNEK ALIYOR

11

-Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, Mourinho'nun kariyeri boyunca ana rakiplerinden biri olan Pep Guardiola'nın öğrencisidir. Eski hocasının değil de en büyük rakibinin etkisinde kalması önemli.

12

— Bazı önemli oyuncular dışarıda olsa bile, o kadar iyi eğitilmişler ve yapılandırılmışlar ki, kimin oynadığının gerçekten önemli olmadığını gösterdiler, çünkü herkes savunma konusunda aynı şekilde eğitiliyor.

13

KAZANMAK İÇİN ÇİRKİNLEŞMEK DE VAR

14

Oyunu sevmek ve kazanmak için pek çok şey yapmanız gerekir; bazen insanlar bunlara çirkin der.

15

Bu çirkin şeyleri yapmaktan keyif almak şu anda bu takım için büyük bir iltifat.