AKİT MENÜ

Gündem

“Türkiye dikkat” diyerek uyardı: Siz Narin cinayetiyle uyutulurken kıyamet silahını sahaya sürdüler

Araştırmacı yazar Murat Akan, Türkiye'de Narin Güran konuşulurken dünyada dehşete düşüren gelişmelerin yaşandığını söyledi.

2024-09-18 11:19:12
1

Araştırmacı yazar Murat Akan, Türkiye'de Narin Güran konuşulurken dünyada dehşete düşüren gelişmelerin yaşandığını söyledi.

2

Murat Akan yaptığı açıklamada, "Türkiye’de hiçbir şey yokmuş gibi 1 aydan beri bu konuşuluyor. Fakat bir el Narin olayıyla ülke gündemini satın aldı ve değiştirdi. Ülkenin gündemden haberi yok.

3

Olaya bin bir türlü gizem katıldı ve biz olanları izliyoruz. Dilan Polatlar, ülkedeki vergiler ve zamlar unutuluyor, günlerdir Narin konuşuluyor.

4

Dünyada çok başka şeyler oluyor. Mesela İngiltere ve ABD, Ukrayna’ya uzun menzilli füzeler verdi. Bu füzeler İngiltere’nin uyduları olmadan kullanılamıyor. Ukrayna’nın uydusu yok. Yani bu demek oluyor ki İngiltere ile Rusya direkt olarak savaşa girdi.

5

Rusya yakında bir NATO ülkesini vuracak. Geçtiğimiz günlerde Husiler, sipersonik füzeler ile İsrail’i vurdu. Demir Kubbe yakalayamadı. Husilere bu sipersonik füzeleri kim verdi?

6

Bambaşka bir şeyler oluyor. Acaba birileri İsrail’i bir şeye mi hazırlıyor? Ben burada bir mühendislik faaliyeti olarak görüyorum. Saldırıdan hemen sonra İsrail, Lübnan’a saldırı kararı aldı. İsrail, büyük İsrail projesini hayata geçirmek için son adımlarını atıyor.

7

Biz Narin cinayetiyle mışıl mışıl uyutuluyoruz. Güney Çin denizi ısınıyor. Japonlar nükleer silah hazırlığı yapıyor. Devletler bir şeye hazırlanıyor. Bizim ülkemiz bunlar konuşulmuyor. İsrail Golan Tepeleri’ni işgal edecek, Suriye’nin büyük bir bölümünü işgal edip Türkiye’ye sınır komşusu olacak. Tüm dünya artık 3. Dünya Savaşının hazırlığını yapıyor.

8

Ruslar, kıtalararası Sarmat füzesini test etmeye başladı. Adamlar kıyamet silahını sahaya sürmüş biz Narin’i konuşuyoruz. Bu cinayet acilen çözülmelidir" dedi.