AKİT MENÜ

Spor

Beşiktaşlıları şoke eden manzara! Immobile itirafı çok ses getirecek! Dünya devinden beklenmedik hamle…

Ciro Immobile için İtalya'dan eski kulübü Lazio'dan öyle beklenmedik bir açıklama geldi ki, Beşiktaşlılar bile şaştı kaldı bu işe...

2024-09-18 11:37:53
2

Ciro Immobile için İtalya'dan eski kulübü Lazio'dan öyle beklenmedik bir açıklama geldi ki, Beşiktaşlılar bile şaştı kaldı bu işe...

3

Beşiktaş kariyerine harika başlayan Ciro Immobile İtalya'da konuşulmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılara gelmeden önce İtalya Serie A'da 4 kez gol kralı olan, Beşiktaş formasıyla da çıktığı 6 resmi maçta 7 kez fileleri havalandıran 34 yaşındaki İtalyan golcünün neden gönderildiği tartışmasına Başkan da dahil oldu.

4

Lazio yaz transfer döneminde soyunma odası senatörleri denilen Luis Alberto, Felipe Anderson ve Danilo Cataladi ile takımın yıldızları Daichi Kamada ve Nicolo Casale ile yollarını ayırdı. Lazio'da ayrılığı en fazla ses getiren oyuncu ise Beşiktaş'a gönderilen Ciro Immobile oldu.

5

Başkan Claudio Lotito, geçen sezonun ardından bu yaz yapılan revizyonun gerekli olduğu konusunda ısrar etti. Düzenlediği basın toplantısında Immobile'nin Lazio için bir kahraman olduğunu kabul etti. Ancak ayrılmasının zamanı geldiğini savundu. KADRO YENİLENMESİNDEN BAHSETTİ İşte Lazio Başkanı Lotito'nun basın toplantısında söyledikleri:

6

* Lazio'nun kesinlikle bir kadro yenilemesine ihtiyacı vardı. Sadece Serie A'nın değil, Avrupa'nın da en eski takımlarından biriydik. Şimdi daha da gençleşiyoruz. Sahaya çıkanları sadece yaşa göre değil, aynı zamanda önemli hedeflere ulaşabilme potansiyeline göre de gözden geçirmemiz gerekiyordu.

7

* Birleşik, güçlü, alçakgönüllü, kararlı, rekabetçi gaddarlık ve açlık olan bir grup oluşturmak çok önemliydi. Lazio'yu bir fırlatma rampası değil. Bir varış noktası olarak gören oyuncular aradık.

8

* Udinese, Lecce, Salernitana, Genoa ve Verona gibi takımlara kaybettiğimiz için Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik. Bu, konsantrasyon ve takım ruhunda gecikmeler olduğunu kanıtlıyor. Bu sezon bundan kaçınmak istiyoruz. Bir şey çalışmıyorsa, onu değiştirirsiniz, bu yüzden kahramanlar değiştirildi.