AKİT MENÜ

Gündem

Türkiye bu olayı konuşuyor! Cübbeli Ahmet Hoca 'kıyamet alameti' diyerek duyurdu

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Narin Güran olayıyla ilgili konuştu.

2024-09-19 10:55:11
1

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Narin Güran olayıyla ilgili konuştu.

2

Cübbeli Ahmet Hoca, CNN Türk ekranlarında çarpıcı bir açıklama yaptı.

3

Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk'teki programda Narin cinayetini “Kıyamet alameti” olarak nitelendirerek, İslam dininin kız çocuklarına verdiği önemi vurguladı ve bu tür olayların örtbas edilmesine karşı çıktı.

4

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu programa katılarak Narin cinayeti üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

5

Ünlü, bu cinayetin “Kıyamet alameti” olduğunu belirterek İslam dininin kız çocuklarına verdiği değeri vurguladı ve bu tür olayların örtbas edilmeye çalışıldığına dikkat çekti.

6

Ahmet Mahmut Ünlü, İslam'ın kız çocuklarının korunması ve onlara sahip çıkılması gerektiğini belirterek bu konuda 40 hadis derlediğini ve bir kitap yazdığını açıkladı. Kız çocuklarını öldürenlerin mutlaka cezalandırılması gerektiğini söyleyen Ünlü, bu durumun İslam'ın temel prensiplerinden biri olduğunu vurguladı.

7

Kız çocuklarını öldürenlerin mutlaka cezalandırılması gerektiğini söyleyen Ünlü, bu durumun İslam'ın temel prensiplerinden biri olduğunu vurguladı.

8

Ahmet Hoca açıklamasının devamında, "Ben başta şunu söyleyeyim. İslam'a göre benim görüşüm kısas. 100 kişinin bir parmağı varsa hepsinin idam edilmesi lazım.

9

Sokakta çiftleşecek hadisleri biz okuyorduk, bunlar kıyanet alameti bu arada. Medya şimdi yolda çiftleşenleri anlatıyor. Ensest olayları var. Bu Narin için başta hükümete yakın oldukları söylendi. Sonra DEM yanlıları olduğu söylendi.

10

Ya bunun siyasetle alakası var mı ya? İslam kıza güzel bakıyor ve önem veriyor. Kız çocuğu hakkında müjdeler var. Ben 40 tane hadis topladım" dedi.