AKİT MENÜ

Spor

Derbi alarmı verildi: Okan Buruk o üç oyuncuyu kenara çekti: Sakın yapmayın

GALATASARAY HABERLERİ... Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

2024-09-20 11:25:06
2

GALATASARAY HABERLERİ... Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

3

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk son dönemde hedef gösterilmelerinden çekinirken, oyuncularıyla derbi öncesi toplantı yaptı.

4

Sarı-kırmızılı teknik adam yayınlanan istatistiklerin gerçekleri yansıtmadığını, buna karşın hedef saptırıldığını belirterek, “Sistematik bir saldırıyla karşı karşıyayız.

5

Bilinçli ve sizi hedef alan bir saldırı. Kart konusunda hassas olmalısınız. Kendi maçlarında rakiplere gösterilen kartlara, kendilerine verilmeyen kartlara bakmıyorlar. Tek dertleri Galatasaraylı futbolcuların kart görmesi” diye konuştuğu öğrenildi.

6

Okan Buruk’un, özellikle ilk 11’in değişilmez isimleri olan Torreira, Barış Alper Yılmaz ile Abdülkerim Bardakçı’nın bu konuda özel olarak dikkatlerini çektiği bildirildi.

7

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun önceki gün yapılan açıklamayla Atilla Karaoğlan’ın derbiye atanmasından sonra endişelerinin daha da yükseldiği belirtildi.

8

Başkan Dursun Özbek de Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada bu atamayı eleştirirken, “Hakem mi kalmadı da Atilla Karaoğlan bu derbiyi yönetiyor?” ifadelerini kullanmıştı.

9

Galatasaray’da haftalık yönetim kurulu toplantısı dün yapıldı. Başkan Dursun Özbek ve ekibinin de teknik heyet gibi derbi için seferberlik ilan ettiği öğrenildi.

10

Sarı-kırmızılı yöneticilerin Florya’ya çıkarma yapacağı da belirtildi.

11

Özbek ve kurmaylarının oyuncuların moralini yüksek tutmak için bir konuşma yapacağı, ayrıca takıma özel prim de açıklayacağı öğrenildi.