AKİT MENÜ

Spor

Milli takıma çok şey kazandırmış zaten! Şimdi de Süper Lig devine mi gelecek? Akıl tutulması bu olsa gerek…

Milli takıma getiremediği huzuru şimdi Galatasaray’a getireceği iddia edildi.

2024-09-20 16:59:07
2

Milli takıma getiremediği huzuru şimdi Galatasaray’a getireceği iddia edildi.

3

Galatasaray'da yoğun bir gündemin yaşandığı süreçte Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili bazı iddiaları aktardı.

4

Galatasaray gündemi gerek bilet skandalı olsun gerek yasa dışı bahis şirketinin sponsorluğu olsun, pekçok konuda yoğun bir gündme yaşarken, transferlerin ardından yaşanan istifalar sonrasında yönetimsel anlada da gündemden düşmüyor.

5

Erden Timur'un geri dönme ihtimali sık sık konu ediliken, Cenk Ergün'ün istifası sonrasında da göreve gelme ihtimali olan isimler bir bir dökülüyor. Son olarak Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili bazı iddiaları aktardı.

6

Dindar; 'Erdem Timur ile ile ilgili bir gelişme yok. Erden Timur, tekrar maçlara gelmeye başladı. Her an her şey olabilir.

7

Ama şu an için spesifik bir şey yok. Sportif Direktör konusunda bir gelişme yok. İsimler var ama derbi öncesi dillendirilmek istenmiyor. Hamit Altıntop olabilir. Galatasaray'ın iyi bir sportif direktörle yola devam edeceğini söyleyebiliriz.' ifadelerini kullandı.