AKİT MENÜ

Spor

Mourinho bombası patladı! Mumla arattı: Çıldırmamak elde değil, deli saçması olay bu…

Mourinho’nun Galatasaray’a evinde yenilmesi herkesi üzecek detaylar paylaşarak yanıt vermesi ise cabası oldu…

2024-09-22 00:49:21
2

Mourinho’nun Galatasaray’a evinde yenilmesi herkesi üzecek detaylar paylaşarak yanıt vermesi ise cabası oldu…

3

Galatasaray geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığı iki maçta isabetli şut atamadı... Kadıköy'deki maç 0-0 bitti. RAMS Park'ta Fenerbahçe 1-0 galip geldi. İsmail Kartal'ın 99 gollü takımı Galatasaray'a içeride dışarıda isabetli şut imkanı vermezken Mourinho'nun Fenerbahçe'si adeta kapıyı ardına kadar açtı.

4

Galatasaray dün akşam 3-1 galip gelirken, 6'sı isabetli 13 şut attı. Sarı-kırmızılıların 6 isabetli şutunun tamamı ceza sahası içinden atıldı. Ceza sahası içinde sadece 1 şut isabetsizdi.

5

1'de gol atan G.Sara ilk derbisinde 2'de 2 isabetli şut bulmayı başardı. Osimhen, Mertens, Yunus Akgün ve Nelsson da birer isabetli şut attı.

6

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisinin performansı dikkat çekti. -Kurtarış    4 -Engellenen Gol    -0.61 -Kurtarış (Ceza Sahası İçinden Atılan Şut) 4 FATURA ALİ KOÇ'A ÇIKTI Fenerbahçe taraftarları ise faturayı bir kez daha Ali Koç'a kestiler. Bazı dikkat çekici yorumlar yaptılar: * 10 kişiyle yendiğim Galatasaray'a, 50 milyon euro harcayıp evimde kaybediyorum. Ben Ali Koç. * Gitme sana muhtacım Ali Koç. * Aziz Yıldırım çocuklar artık ağlamasın dediğinde boşa konuşmuyordu! Ali Koç Fenerbahçe tarihine gelmiş en büyük felaket! * Öyle bir kadro kuracağız ki deyip kendi sahanda en büyük ezeli rakibinden 3 gol yedin. Taraftarın 7 senesini çaldın Ali Koç, istifada bir hizmettir. Gitme sana muhtacız Ali Koç diye bağıranlar devam edin. * Pazartesi gününden itibaren Ali Koç’un ziyaret edeceği siyasi partilerin sıralı tam listesi...