AKİT MENÜ

Spor

Taraftardan tepki üstüne tepki: Flaş gelişme: Ayağa kalktılar resmen: Guiza’yı hatırladınız mı?

Fenerbahçe'de bir dönem atamadığı goller üzerinden taraftarı yıkıp geçiren Guiza sonrası En-Nesyri de mi öyle olacak endişeleri arttı.

2024-09-22 16:29:53
2

Fenerbahçe'de bir dönem atamadığı goller üzerinden taraftarı yıkıp geçiren Guiza sonrası En-Nesyri de mi öyle olacak endişeleri arttı.

3

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin Galatasaray karşısında kaçırdığı gol pozisyonları tepkileri neden oldu. Öte yandan Faslı oyuncu üst üste 4. maçında da gol sevinci yaşayamadı.

4

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de ağırladı. Ancak Sarı-lacivertliler, evinde 3-1'lik skorla mağlup olarak taraftarlarını üzdü. Maçın ardından Fenerbahçe cephesinde özellikle teknik direktör Jose Mourinho ve bazı oyuncular yoğun eleştirilere maruz kaldı.

5

Bu isimlerin başında ise Faslı forvet Youssef En-Nesyri yer aldı.

6

Mourinho'nun 67. dakikada oyuna dahil ettiği En-Nesyri, beklentilerin bir kez daha altında kalarak önemli gol fırsatlarını değerlendiremedi.

7

Üst üste 4. maçında da gol sevinci yaşayamayan Faslı futbolcunun, maç sırasında kaçırdığı net gol pozisyonu, gecenin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, kaçan bu fırsatlar sonrası En-Nesyri'ye sosyal medyada sert eleştiriler yöneltti.