AKİT MENÜ

Medya

Yeni sezon başlıyor! Teşkilat kadrosuna sürpriz isimler

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat, 22 Eylül Pazar akşamı 5. sezonuyla izleyicileriyle buluşuyor. Yeni sezon kadrosunda heyecanla beklenen isimler yer alıyor. Aksiyon dolu sahneleri ve güçlü hikayesiyle dikkat çekecek olan Teşkilat’ın yeni sezon oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. İşte detaylar…

2024-09-23 10:20:34
1

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat, 22 Eylül Pazar akşamı 5. sezonuyla izleyicileriyle buluşuyor. Yeni sezon kadrosunda heyecanla beklenen isimler yer alıyor. Aksiyon dolu sahneleri ve güçlü hikayesiyle dikkat çekecek olan Teşkilat’ın yeni sezon oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. İşte detaylar…

2

Teşkilat yeni sezon, TRT 1 ekranlarında soluksuz takip edilen bir aksiyon dolu serüvene daha başlıyor. Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer gibi başarılı oyuncuların yanı sıra kadroya dahil olan yeni isimlerle daha da güçlenen dizi, izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek.

3

22 Eylül Pazar akşamı başlayacak yeni sezonda, milli meseleler ve uluslararası entrikalar bir kez daha ön plana çıkacak. Peki, Teşkilat yeni sezon oyuncuları kimler, kadroya hangi oyuncular katıldı? İşte Teşkilat 5. sezon oyuncuları ve yeni karakterlerin isimleri...

4

TRT 1'in iddialı dizisi Teşkilat, 22 Eylül Pazar akşamı yeni sezonuyla başlıyor. Başrolünde Aybüke Pusat'ın yer aldığı dizinin beşinci sezonunda kadroya yeni isimler dahil oldu. Kadroya katılan yeni oyuncularla daha da güçlenen dizi, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

5

Milli güvenlik ve casusluk temalarını işleyen dizi, bu sezon da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Teşkilat yeni sezon oyuncuları ile zenginleşen kadro, dizinin heyecanını katlayacak. Vatanseverlik, ajanlık ve aksiyon dolu sahnelerin yer alacağı TRT 1 Teşkilat yeni sezonda, izleyicileri sürpriz gelişmeler bekliyor.

6

TEŞKİLAT DİZİSİNE YENİ KATILAN OYUNCULAR KİMLER? Teşkilat dizisinin yeni sezon oyuncu karosuna dokuz yeni isim dahil oldu. Bilindiği üzere Aybüke Pusat’ın partneri Murat Yıldırım diziden ayrılmıştı. Aybüke Pusat’ın yeni partneri ise ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş oldu.

7

Tolga Sarıtaş, Altay rolünü oynayacak. Diziye katılan diğer oyuncular Adnan Biricik, Eren Hacısalihoğlu, Gizem Güneş, Murat Han, Murat Aygen, Tuvana Türkay, Ushan Çakır ve Özlem Maden oldu.

8

TEŞKİLAT'IN YENİ OYUNCULARI VE DİZİ KARAKTERLERİ Teşkilat Altay Yüzbaşı - Tolga Sarıtaş Teşkilat Altay Yüzbaşı’nın kardeşi Selen - Gizem Güneş

9

Teşkilat Akif Başkan - Adnan Biricik Teşkilat Hamdi - Murat Han

10

Teşkilat Sedat - Eren Hacısalihoğlu Teşkilat Tufan - Murat Aygen

11

Teşkilat Kate - Tuvana Türkay Teşkilat Makinist - Ushan Çakır Teşkilat Güniz - Özlem Maden

12

TEŞKİLAT SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? Ömer, ölümle burun buruna gelmişken Neslihan da onu kurtaracak panzehiri bulmuştur. Fakat Neslihan’ın ilacı Ömer’e ulaştırması o kadar da kolay olmaz. Ömer için geri sayım başlamıştır. Karşılarına çıkan zorluklara karşı Ömer son kozunu oynamak zorundadır.

13

Neslihan’ın ilaca ulaştığını öğrenen ekip seferber olur. Sevdikleri yeniden Ömer’in ve ekibin yanında olurken eski düşmanları da tekrar karşılarına çıkar. Ömer, görev ve emanet uğruna gözünü karartır. Bu yolun sonunda ne olursa olsun düşmanı yenmek için gerekeni yapacaktır.