AKİT MENÜ

Spor

O gerçeği çarpıttılar: Rafa Silva’ya tekme üstüne tekme! Birleşme kararı çıktı…

Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu yıldızı Arthur Masuaku, 2-1 biten Beşiktaş - Eyüpspor maçının ardından Rafa Silva'ya yapılan faul için paylaşım yaptı.

2024-09-23 14:09:57
2

Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu yıldızı Arthur Masuaku, 2-1 biten Beşiktaş - Eyüpspor maçının ardından Rafa Silva'ya yapılan faul için paylaşım yaptı.

3

Süper Lig 6. haftasında Beşiktaş, evinde Eyüpsporu konuk etti. Son dakika penaltısıyla maçı 2-1 kazanan siyah-beyazlılarda gündem yine Rafa Silva'ya yapılan faullerdi.

4

Maç başına 2.65 faul ortalaması ile ligin en çok faul yapılan oyuncularından biri olan Rafa Silva, Eyüpspor karşısında sert bir müdahalenin hedefi oldu.

5

Maçın 6. dakikasında atak geliştiren Portekizli futbolcu, kayarak gelen Robin Yalçın’ın hamlesiyle yerde kaldı. Rafa Silva’nın acı içinde kıvrandığı pozisyona taraftarlar tepki gösterirken hakem Zorbay Küçük, Robin Yalçın’ı sarı kartla cezalandırdı.

6

Beşiktaş Kulübü de maçın devre arasında son haftalarda sert faullere maruz kalındığı belirtilen takımın yıldızı Rafa Silva’nın fotoğrafını “Durduramayacaksınız!” mesajıyla paylaştı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Beşiktaş'ın deneyimli sol beki Masuaku da maç sonunda Rafa Silva'ya destek verdi.

7

"SENİ KORUYACAĞIZ" Rafa Silva'ya yapılan sert müdahaleler sonrasında takım arkadaşı Masuaku, "Ne pahasına olursa olsun, seni koruyacağız." dedi. "TAKIM RUHU" Beşiktaş, bu paylaşımı daha sonra "Takım Ruhu" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.