AKİT MENÜ

Spor

Jose Mourinho çıldırdı! Rotasyonun dibine vuracak.. Taraftarlar şoka girecek şoka...

Derbide Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Union SG maçında en az 6 oyuncuyu değiştirmeyi planlıyor.

2024-09-23 14:14:26
2

Derbide Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Union SG maçında en az 6 oyuncuyu değiştirmeyi planlıyor.

3

Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan ve zirvenin 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

4

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Union SG'yi konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda ciddi bir değişikliğe gitmesi bekleniyor. Fanatik'in haberine göre; Portekizli teknik adam, Galatasaray derbisindeki ilk 11'den en az 6 futbolcuyu yedek kulübesinde oturtacak.

5

Uzun süredir yedek bekleyen İrfan Can Eğribayat'ın, Union SG maçında ilk 11'de görev alma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi.

6

Mourinho'nun orta sahada Sofyan Amrabat'a şans vereceği aktarılırken, derbide yedek kalan Mert Hakan Yandaş'ın da bu kez ilk 11'de yer alacağı vurgulandı.

7

Derbide sonradan oyuna dahil olan Cengiz Ünder'in, Union SG karşısında ilk 11'de başlaması bekleniyor. Yeni transfer Filip Kostic'in de bu maçla birlikte ilk kez sarı-lacivertli formayla sahaya çıkacağı ifade edildi.

8

FORVETE CENK TOSUN

9

Jose Mourinho'nun forvet hattında Cenk Tosun'a görev vereceği belirtiliyor. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu önemli karşılaşması, 26 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak.