AKİT MENÜ

Gündem

Zaman Tüsiad'a sarıldı, o sözleri sansürledi

Zaman, 28 Şubat'ta Genelkurmay'a brifing veren, darbenin saç ayaklarından TÜSİAD’a sarıldı. Ancak her zaman yaptığı gibi paralel yapılanmaya karşı çıkan sözleri gizledi.

2014-01-24 14:48:53
Devlet içerisinde paralel yapılanma kuran Gülen grubunun medyası Zaman, bugün de 28 Şubat darbesinin baş aktörlerinden TÜSİAD’a sarıldı. TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’ın paralel yapılanmanın asla kabul edilemez olduğu yönündeki sözlerini gizleyerek “Baskı kuran bir ülkeye yabancı sermaye gelmez” şeklinde manşet attı.

Paralel yapılanmaya karşı sözleri görmedi

Zaman, her zaman yaptığı gibi paralel yapılanmaya değinen bölümleri okuyucularından gizleme yoluna gitti. Muharrem Yılmaz’ın paralel yapılanmaya karşı çıkan sözlerini ve siyaset dışı grupların siyasete müdahil olmasına gösterdiği tepkiye ise hiç vermemesi dikkat çekti.

Alaton’un infiale yol açan sözlerine de sansür

Zaman ayrıca işadamı İshak Alaton’un salonda büyük infiale yol açan TÜSİAD’ın 12 Eylül ve 28 Şubat darbesindeki rolü ve tavrına yönelik sert sözlerini ise hiç görmedi. Alaton’dan Gülen grubunun bankası ile ekonominin kötü olduğuna dair özel demeç aldı. (haber10)
Yorumlara Git

D. Türkistan davasına sahip çıkalım

Üç günlüğüne iç siyaseti terketsek, tek yürek olsak!

CHP’den yanardöner siyaseti

Anca İstanbul olur: Kaçak kat üstüne kaçak kat çıktılar!

29 harften 24 harfe Türk Alfabesi! Bu harflere alışacağız