AKİT MENÜ

Gündem

Paralel Aşk

Fethullah Gülen, röportaj vermek için sürekli olarak Yahudi Pravdası The Wall Street Journal’ı seçerken, Yahudi gazeteleri de Gülen’den “Yahudisever İmam” diye övgüyle bahsediyor!..

2014-01-25 09:21:18
OĞUZ YILDIZ/ANKARA - Son röportajında da sürpriz yapmayarak “Yahudi Pravdası” olarak adlandırılan The Wall Street Journal gazetesini tercih eden Fethullah Gülen, Türkiye aleyhindeki yayınlarıyla tanınan gazetede yine Türkiye’yi şikayet etti. Gazetedeki röportajında, gerçek dışı beyanda bulunarak “Türkiye’de demokratikleşmenin gerilediğini” iddia eden, CHP’yle yapılacak ittifaka ilişkin de itirafta bulunan Gülen, daha önce de Mavi Marmara şehitlerini “İsrail otoritesini dinlememekle” suçlayan açıklamayı yine aynı gazeteye yapmıştı. WSJ, geçtiğimiz Ekim ayında da MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ağır ifadelerle eleştiren bir yorum haber yayınladı.

BU NE SEVGİ AH!

Fethullah Gülen’in röportaj verip, Yahudiler’in dünyadaki en etkin yayın organlarından birisi olan WSJ’nin desteğini alması, bu gazetenin daha önceki kimi yayınlarını akıllara getirdi. Fethullah Gülen, insani yardım amacıyla Gazze’ye gitmek üzere yola çıkan Mavi Marmara gemisine İsrail’in alçakça saldırısı ve 9 vatandaşımızın şehadetiyle ilgili olarak adı geçen gazeteye 10 Haziran 2010 tarihinde verdiği demeçte, “İHH’nın organizatörleri İsrail’in onayı olmadan hareket ettiler. Bu, otoriteye başkaldırıdır” ifadesini kullanmıştı.

FİDAN’A SALDIRAN DA AYNI GAZETE

The Wall Street Journal, İsrail yönetimi ve Yahudi lobisinin hedefinde olan Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan’la ilgili olarak da 2013 Ekimi’nde geniş bir portre haber yayınlamış ve Fidan’ı suçlayan ifadelere yer vermişti.

Yorumlara Git

Arabasında kaçak mal yakalanan CHP’li vekilin ilk savunması! “Ben Atatürkçüyüm”

Ha pu da oldi! 600 metre yükseklikte paraşütte kemençe çaldı

D. Türkistan davasına sahip çıkalım

Üç günlüğüne iç siyaseti terketsek, tek yürek olsak!

CHP’den yanardöner siyaseti