AKİT MENÜ

Teknoloji

Facebook, "Yakındaki Arkadaşlar" özelliğini kullanıma sundu!

Facebook Yakındaki Arkadaşlar özelliği sayesinde çevrenizdeki arkadaşlarınızı kolayca bulabilirsiniz

2015-10-23 12:43:16

Sosyal medya platformu Facebook her geçen gün farklı yenilikler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Facebook şimdi de mobil kullanıcılara yönelik bir yeniliğini duyurdu. Facebook Yakındaki Arkadaşlar ismini taşıyan bu yeni özellik arkadaş bulmada çok yardımcı olacak.

FACEBOOK YAKINDAKİ ARKADAŞLAR NASIL ÇALIŞIYOR?

Facebook, mobil cihazınızın konumunu kullanarak işleyen bu sistem çok basit çalışıyor. Yakındaki Arkadaşlar özelliğini açtığınızda, yakında veya dışarıda olduğunuzda bunu kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. Bu kişiler konum bilgilerinizi, sadece Yakındaki Arkadaşlar özelliğini kullanarak sizinle bilgilerini paylaştıklarında görebilir. Facebook uygulaması için anında ilet bildirimleriniz açıksa, Yakındaki Arkadaşlar özelliği için anında ilet bildirimlerini alırsınız ve çevrenizdeki arkadaşları kolayca arkadaş listenize dahil edebilirsiniz.

Facebook Yakındaki Arkadaşlar özelliği şimdilik belli başlı kullanıcılara sunuluyor. Eğer bu özellik sizin için olduğu zaman Facebook uygulamasını açar açmaz “Yakındaki Arkadaşlar” özelliğinin tanıtım ekranı ile karşılaşacaksınız.

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi