AKİT MENÜ

Teknoloji

Facebook, Candy Crush davetlerine el atıyor!

Facebook, Dünya'nın en popüler oyunlarından biri olan Candy Crush'ın, Facebook üzerinde gönderdiği bildirimlere el atacak.

Facebook kullanıcısı olan ve bugüne kadar Candy Crush'dan bir oyun daveti almayan kullanıcı sayısı büyük ihtimalle azınlıktadır. Kullanıcılar oyunu oynamasalar dahi devamlı olarak Facebook bildirimi alıyor olmaktan o kadar rahatsızlar ki, Facebook Ceo'su Mark Zuckerberg'in açıklamalarına göre konu Facebook destek servisinde en çok sorulan ve oylanan sorular arasına girmiş bulunmakta.

Hindistan'da gerçekleşen bir konferansta konuşan Zuckerberg, sorunun artık belirli bir boyutu aştığını ve kullanıcıların büyük çoğunluğunu rahatsız etmekte olduğunu belirtti.

Ayrıca Zuckerberg yaptığı açıklamada, Candy Crush geliştirici topluluğunun başındaki kişiye kişisel mesaj yolladığını ve soruna bir çözüm bulmalarını istediğini ve geliştiricilerin oyun içinde insanların oyunu oynamayan kullanıcılara da davet yollamalarını sağlayan eski bir seçeneğin aktif olduğunu ve açığı kapatmak için en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını bildirdiklerini açıkladı. Sorunun çözümü için belirli bir tarih vermemiş olsa da yakın zamanda Facebook'un kullanıcıların istemediği veya hiç oynamamış olduğu oyunlardan daha fazla bildirim almamaları konusunda daha duyarlı olacağını söyleyebiliriz.

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı