AKİT MENÜ

Teknoloji

Sony, Android 6.0 dağıtımı için tarih verdi!

Sony, Xperia Z3 ailesi için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin dağıtımına önümüzdeki hafta başlıyor.

2019-02-01 09:19:16

Sony, geçtiğimiz günlerde Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact modelleri için konsept Android 6.0 Marshmallow güncellemesini duyurmuştu. Test aşamasında olan Xperia Z3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi kayıt yaptıran kullanıcılara sunulacaktı. Sony, istediği katılımı yakalamış olsa gerek ki Android 6.0 güncellemesinin dağıtımına başlayacağını duyurdu.

Test aşamasında olan Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, Xperia Z3 cihazlarını kayıt ettiren kullanıcılara önümüzdeki OTA üzerinden sunulacak. Sürüm numarası, MRA58K.Z1.2085 olan güncelleme ile USB girişinden MIDI aygıtı bağlama seçeneği, flac müzik türlerine daha fazla destek ve iyileştirilmiş klavye geliyor. Bu güncelleme test aşamasında olduğu için dağıtımının çok yavaş olacağı ve bir takım sorunların olacağı belirtiliyor.

Sony, konsept Android 6.0 Marshmallow testlerine katılmanız için Google Play Store’da bir de uygulama yayınladı. Sony's Concept for Android ismindeki uygulamayı buradan indirip gerekli olan formları doldurursanız konsept Android 6.0 Marshmallow deneyimi için belki sıra alabilirsiniz.

Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı