AKİT MENÜ

Teknoloji

Xiaomi Redmi Note 2 Pro özellikleri internete düştü!

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi yeni gelişmiş akıllı telefon modeli olan Redmi Note 2 Pro üzerinde yoğun bir çalışma gösteriyor.

İlk modeli olan Redmi Note 2’ye göre daha gelişmiş teknolojik özelliklere sahip yeni cihaz hakkında bazı detaylar gözüktü. Xiaomi tıpkı diğer çinli üreticiler gibi yüksek performans sergileyen ve düşük fiyata sahip bütçe dostu akıllı telefonlar üreterek başarısına ek başarılar katmaya devam ediyor.

Gözüken bilgilere göre metal kasa ile gelecek olan Redmi Note 2 Pro modeline ait sızdırılan bir görselde cihazın metal levha ile geleceği gözüküyor. Ayrıca görselde dikkat çeken bir nokta ise iki adet yuvarlak alan. Bu bölümlerin birinin kamera diğerinin ise yeni nesil akıllı telefonlarda gördüğümüz parmak izi okuyucususun olduğu kesin olarak düşünülüyor. Ayrıca iki yuvarlağın tam orta kısımında ise LED flaşın olacağı düşünülüyor. Sızdırılan resim ile tahmin edilenler bu kadarlada kalmıyor, resime göre ses kontrol tuşu ve açma kapama tuşunun boşluk hanelerini görebilirsiniz. Ayrıca metal kasanın altında hoparlör bölümü bulunuyor.

Redmi Note 2 Pro modelinin beklenen diğer donanımsal özelliklerine gelirsek, cihazda 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekran ve Snapdragon 808 işlemcisi olacak. Ayrıca 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama ile gelen cihazın 158 dolar fiyat etiketi ile raflara gideceği bekleniyor.

Yorumlara Git

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı