AKİT MENÜ

Teknoloji

Şarj eden kemer üretildi!

Ion Belt adlı bir kemer sayesinde telefon şarjınızı kemerinizde taşıyabileceksiniz.

Gelişen teknolojileri sayesinde telefonlar, hayatımızda daha fazla yer edinmeye başladılar. Özellikleri ve marifetleri sayesinde neredeyse her işlemimizi gerçekleştirebilen bu cihazların gelişen özellikleri, maalesef daha fazla enerjiye ihtiyaç duymalarına neden oluyor. Bu nedenle telefonların batarya kapasiteleri, bu cihazları alırken dikkat etmemiz gereken özelliklerden birisi haline geldi.

Bir girişimci, ne kadar büyük batarya kapasitesi olursa olsun şarjı biten telefonlarımızı şarj edebilmemizi sağlayan bir ürün tasarladı. "Ion Belt" adlı bu ürün, içinde telefonunuz için gerekli olan şarj enerjisini barındıran bir kemer. Çoğu kişinin kıyafetinin bir parçası olan kemere bu özelliği eklemek, zor durumda kaldığımızda telefonlarımızı şarj etmemiz için düşünülmüş, mükemmel bir sistem.

Ion Belt tamamen deriden üretilmiş bir kemer. Görünüş olarak oldukça kaliteli ve sıradan bir deri kemer olarak görünen Ion Belt, içerisinde 3000mAh kapasiteli bir batarya taşıyor. 3000mAh, günümüz telefonlarının batarya kapasitesine göre oldukça az sayılabilse de acil durumlarda kullanılabilmesi açısından çok kullanışlı ve yeterli. Ion Belt'in bir diğer güzel özelliği de kemerin, pantolonunuzu belinizde tutarken aynı anda telefonunuzu şarj edebilmesi.

Uç tarafında bir USB girişi bulunan Ion Belt, istediğiniz an telefonunuzu cebinizden şarj edebilmenize olanak sunuyor. Telefonunuzu şarj ederken, kemerde bulunan küçük bir LED ışık sayesinde de kemerin batarya kapasitesi durumunu öğrenebiliyorsunuz. Kemerinizi tekrar şarj etmek istediğinizde, kemer tokasının ince kısmını bir USB gibi kullanarak şarj edebiliyorsunuz.

Şu an Kickstarter'da yardım toplayan Ion Belt, 50.000 dolarlık bir hedefe sahip. Kickstarter'a koyulmasının üzerinden daha bir gün geçmeden 20.000 dolardan fazla yardım toplayan Ion Belt'in piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlara Git

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personel alınacak