AKİT MENÜ

Gündem

Hepsi çıldırdı: Gerekirse...

1 Kasım seçim sonuçları Gezici, Kemalist ve Esedçileri üzüntüye boğdu.

2015-11-02 22:20:45

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin zafer kazanması Gezici, Kemalist, Esedçi ve PKK sevici çevreleri çıldırttı, yine millete hakaret ettiler.

Esed’in gazetecisinden 28 Şubat tweetleri

Beşar Esed’in ajansına çalışan Hüsnü Mahalli ise “Suriye'de savaşan 8 terör örgütü AKP'yi kutladı” diye tweet attıktan sonra Müslüman Kardeşler hareketini terör örgütü ilan edip “Suriye Müslüman Kardeşler örgütü AKP'yi kutladı” diye paylaşımda bulundu.

Mahalli, seçimden bir gün önce de attığı tweette “Türkiye’nin Suudi Arabistan olmasını istemiyorsanız OY kullanın.” demişti.

“İKİNCİ GEZİ'Yİ YAPAR YIKARIZ”

Gezici ve PKK sevici BirGün gazetesi yazarı ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyesi Fatih Yaşlı, sonuçlara inanamayarak “bunlar "normal" sonuçlar değil, hadi mhp oyları akp'ye kaydı diyelim, chp ve hdp nasıl bu kadar oy kaybediyor?” diye tweet attı.

Hızını alamayıp öfke nöbetine giren Yaşlı, “ikinci gezi'yi yapar yıkarız, kimse canını sıkmasın.” şeklinde paylaşımda bulundu.

'100 KELİMEYLE DÜŞÜNEN APTAL CAHİLLER'

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, yıllardır yaptığı gibi yine halkı aşağılayıp “100 kelimeyle düşünen insanlar, 1000 kelimeyle düşünenleri yendi. Aptallığa hizmet eden TV'leri kutlarım. Cehaletin öldürdüğünü göreceğiz” şeklinde tweet attı.

TÜRKİYE'Yİ TERK ETTİ!

Seçimden hemen önce yurtdışında “Erdoğan’a diktatör deniliyor” deyip Türkiye’den ve photoshoplu görüntüleri paylaşan şair-yazar Yılmaz Odabaşı, Türkiye’yi terk ettiğini açıkladı.

30 Ekim gecesi “gönlümden CHP-HDP koalisyonu” geçiyor diye tweet atan Odabaşı, seçim sonuçlarının hemen ardından “Celladına aşık olmuşsa bir millet(...)" Sözümü tutacak, İsviçre'den Fransa'ya geçerek oraya yerleşeceğim! Edirne'ye kadar gidemezsin diyenler, şu an İsviçre'deyim ve politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye'yi terk etmiş bulunuyorum!” diye paylaşımda bulundu.

“HAYIRLI MÜSTEHAKLAR TÜRKİYEM”

Gezi provokatörü tiyatro dizi oyuncusu Levent Üzümcü, seçim sonuçlarını hazmedemeyip millete hakaret edenler kervanına katıldı. Üzümcü, Twitter hesabından “En azından masum insanlar 10'ar 10'ar öldürmeyecek sokaklarda bu cehennemde yaşayacağız hep birlikte. Hayırlı müstahaklar Türkiyem. Milyonlarca dolar verdikleri şirketler bile bu yüzdeyi kasamadı. 2.5 saatte küfürsüz konuşamayan ve yazamayan bir gürûh ülkeyi esir aldı.” Şeklinde paylaşımlarda bulundu.

(Haber 10)

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası