AKİT MENÜ

Gündem

İki kare arasındaki fark: Biri kayak takımlarını taşıtır, diğeri depremzedeler için yardım malzemesi taşır...

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun deprem bölgesine yaptığı ziyaretin akabinde gittiği Palandöken tatilinde kayak takımlarını yanındaki korumalara taşıttığı ortaya çıktı. Deprem sonrası adeta bölgede yatıp kalkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, battaniye gibi çeşitli yardım malzemelerini depremzedelere taşırken, kibir abidesi İmamoğlu’nun kayak takımlarını dahi yanındakilere taşıtması iki zihniyet arasındaki farkı bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

2020-02-03 08:50:14

Elazığ depreminin ardından bölgeyi ziyaret eden CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tartışmaların odağına oturdu. ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganıyla göreve gelen ve koltuğa oturduğundan beri icraattan çok yaptığı tatil keyifleriyle gündeme gelen İmamoğlu son olarak çıktığı Palandöken tatiliyle gündeme geldi. "Bana tatil yakışıyor" sözleriyle akıllarda kalan İmamoğlu’nun Palandöken tatili ile ilgili ilginç bir detay gün yüzüne çıktı.

Kibire bakın

Kayak tatilinde İmamoğlu’nun korumalarını ‘uşak’ gibi kullandığı görüntüleri ortaya çıktı. Kayak merkezinde, çevredeki herkesin kendi kayak takımlarını sırtında veya elinde taşıdığı görüntülenirken, kibir abidesi İmamoğlu’nun kayak takımlarını yanındakilere taşıttığı kameralara yansıdı. Sözde spor yaptığını iddia eden İmamoğlu'nun kayak takımlarını bile taşımaktan imtina ettiği görüldü.

Biri depremzedelere battaniye taşır, biri kayak takımına başkasına taşıtır

51 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve tüm Türkiye’yi acıya boğan deprem felaketine rağmen, tatile çıkarak zevk ve sefadan vazgeçmeyen İmamoğlu’nun Palandökende kayak takımlarını yanındakilere taşıtması, deprem bölgesinde adeta üs kuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın objektiflere yansıyan görüntülerini akıllara getirdi. İmamoğlu’nun korumalarını ‘uşak’ gibi kullandığı saatlerde, Bakan Soylu ve Koca, depremzedelere battaniye ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri taşırken görüntülenmişlerdi.

İki siyaset zihniyetinin arasındaki fark

Bu fotoğraf kareleri bir kez daha elit mahalleyi temsil eden CHP ile halkın içinden çıkmış AK Parti arasındaki farkın en bariz örneği oldu.

Yorumlara Git

Saldırı sonrası gündem oldu! İsrail'den Baykar'a gizli ortaklık teklifi

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi