AKİT MENÜ

Teknoloji

Windows 10'u yerden yere vurdu!

Google'ın Tasarım Başkanı Yardımcısı Matias Duarte, Windows 10'un tasarımının Windows XP'den çok daha kötü olduğunu belirterek işletim sistemini Twitter üzerinden yerin dibine soktu.

2015-11-04 00:39:58

Sektörünün en büyük isimlerinden birisi olan Microsoft, en yeni işletim sistemi Windows 10'u temmuz ayının sonlarında kullanıcılarına sunmuştu. İşletim sisteminin indirilmeye başlandığı ilk günden beri kullanıcıların %90Windows 10'dan şikayetçi. Kullanıcıların hepsinin farklı nedenlerden dolayı şikayet etmesi, Windows 10'un şimdilik oldukça kötü bir işletim sistemi olduğunun kanıtı olarak gösterilebilir. Bu şikayetçi listesine, sektörün içinde olan bir şirketin elemanı olan Matias Duarte da katıldı.

Matias Duarte Google'ın Tasarım Başkanı Yardımcısı. Matias dün kendi Twitter hesabından Microsoft'un son işletim sistemini tam anlamıyla yerden yere vuran tweetler attı. Kendi alanından, yani Windows 10'un tasarımından şikayetçi olan Matias, işletim sistemindeki tasarımın oldukça kötü olduğunu ve bu tasarımın onu son derece hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi