AKİT MENÜ

Gündem

Cübbeli Ahmet Hoca sonunda patladı: İşte böyle namussuz insanlar var

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından bölge halkına yapılan yardımları yağmalayanlara çok sert tepki gösterdi.

This browser does not support the video element.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Elazığ'da yaşanan depremin ardından bölgede yaşananlara ilişkin konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, haftalık sohbetinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca, "Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Birkaç zengin zekatını doğru verse bu işler olmaz. Ama bakıyorsunuz, memlekette zengin daha zengin oluyor. Fakir daha fakir oluyor. Hiçbir gelir adaleti yok. İslam'ın olmadığı, Kur'an olmadığı, sünnetin olmadığı bir yerde adalet aramak öküzün altında buz aramak gibi bir şeydir. Depremzede orada çadırlarda kalıyor, battaniyesi yok. Adamın evi var. Hasar filan yok. Gelip oraya 5 tane, 10 tane battaniye alığ götürüyor. Böyle de namussuz bir millet bizde mevcuttur. Allah islah etsin. Allah İstanbul depreminden bizi muhafaza etsin. İçişleri Bakanı 7,5 depreminden bahsediyor. Şu ayettir, depreme karşı önleminizi alın. Evlerinize dikkat edin. Baktırın. Depreme yönelik güvenli evlere taşının. Ben bunları kaç senedir konuşuyorum." dedi.

Yorumlara Git

Fahrettin Altun’dan ‘soykırım’ çağrısı: Bir an önce harekete geçmeliyiz!

Türkiye resmen ayağa kalktı! Rekor kırıldı

Max Kownatzki Almanya'da duyurdu: Türkiye rakipsiz

Narin'in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuk daha ölmüş

Pakistan'ı vurdular! Çok sayıda asker öldü