AKİT MENÜ

Gündem

2 yaşında hayata veda

Konya’da kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 yaşındaki çocuk ölürken, anne, baba ve ağabeyi yaralandı.

2014-02-03 10:54:40

Konya’da aynı yönde seyreden kamyona çarpan otomobildeki 2 yaşındaki çocuk öldü; annesi, babası ve kardeşi yaralandı. Mehmet Emin Kınık idaresindeki 42 U 4485 plakalı otomobil, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 40. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, aynı yönde seyreden Abdullah U. yönetimindeki 35 DJR 25 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Emin Kınık, eşi Hatun, çocukları Bayram Ali (5) ve Ahmet Kınık (2) yaralandı. Ahmet Kınık, kaldırıldığı Sarayönü Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Otomobilde sıkışan ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılan diğer yaralılar, Konya’daki farklı hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ANKARA VE BOLU’DA KAZA

Dün Bolu ve Ankara’da meydana gelen  trafik kazalarında ise 3 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı. Bolu’da TEM otoyolundan Ankara istikametine seyir halindeki Durak Güner idaresindeki 16 KN 895 plakalı yolcu otobüsü, Cankurtaran mevkiinde Vedat Yavuz’un kullandığı 47 PK 049 plakalı TIR’la çarpıştı. 

Kazada, yolcu otobüsündeki Mustafa Tuncay olay yerinde hayatını kaybederken, Bülent Sarı ile otobüs şoförü Durak Güner yaralandı.

ARACI 150 METRE SÜRÜKLEDİ

Ankara’da ise sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 BF 0316 plakalı kamyon, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, 75. Yıl Hipodromu önündeki köprü üzerinde, 06 ET 1903 plaka araca arkadan çarptıktan sonra kontrolden çıkarak, plakası öğrenilemeyen başka bir aracı altına aldı. Yaklaşık 150 metre sürüklenen araçta bulunan Suat Yaprakdal ve Barış Turgut olay yerinde öldü.

Yorumlara Git

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor

İstanbul’da sıradan bir gün: 2 metrobüs 1 otobüs kazası!