AKİT MENÜ

Teknoloji

NFS oyuncularına müjdeli haber!

Geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştiren yılın merakla beklenen yarış oyunu Need for Speed için yapımcı firmadan şaşırtıcı bir hamle geldi.

2015-11-06 11:49:23

This browser does not support the video element.

Yaklaşık iki yıllık aranın ardından tekrar konsollar ve PC platformu için karşımıza çıkan Need for Speed'in büyük bir heyecanla beklenen yeni oyunu geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı. Çıkışı öncesinde yayınlanan oynanış görüntüleriyle her ne kadar büyük beklentiler yaratsa da aldığı inceleme puanları ve oynanış deneyimleriyle oyunun bu beklentileri karşılayamadığını gördük. Oyunun yapımcıları da beklentileri karsilayamadiklarinin farkında olsa gerek tamamen oyuncularının memnuniyetine odaklı oldukça önemli bir karar aldılar.

NEED FOR SPEED DLC'LERİ ÜCRETSİZ OLACAK!

Need for Speed yapımcıları yaptıkları duyuruda; oyunun çıkışını gerçekleştirmenin ardından yayınlanacak olan indirilebilir içerikleri tamamen ücretsiz sunacaklarının müjdesini verdiler.

Bilinecegi üzere özellikle son yıllarda yaygınlaşan ve oyuncuları rahatsız eden ücretli indirilebilir içerikiler oldukça can sıkan bir durum olmuştu. Bu olay ilk olarak The Witcher 3: Wild Hunt yapımcıları tarafından tepki görmüş ve AAA kalitesindeki bu oyunun da indirilebilir içerikleri ücretsiz olarak oyuncularının beğenisine sunulmuştu.

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi