AKİT MENÜ

Teknoloji

Blackberry Priv için Android 6.0 açıklaması!

Özellikle satış fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Blackberry Priv için yeni bir detay daha ortaya çıktı. Blackberry Priv Android 6.0 güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı açıklandı.

Uzun süre sonra tekrardan akıllı telefon pazarına dönmeye hazırlanan Blackberry, Android işletim sistemini kullanan modeli Priv ile bir anda dikkatleri üzerine çekmişti. Klasik Blackberry tarzını Android işletim sistemine sahip yeni telefon modeli Priv’de de korumak isteyen firma, kızaklı fiziksel klavye tasarımıyla eski kullanıcılarına da hitap eden bir çizgi yakalamayı başarmıştı. Son derece şık bir tasarıma sahip olna BlackBerry Priv’in ülkelere göre 750 dolar ile 1000 dolar arasında değişen fiyatı ise kullanıcıların bir nebze de olsa hevesini kırmıştı.

BLACKBERRY PRİV İÇİN ANDROİD 6.0 NE ZAMAN GELECEK?

Kutudan ilk çıktığında Android 5.1 işletim sistemiyle çalışacağı çok önceden açıklanan BlackBerry Priv’in, Android 6.0 güncellemesini ne zaman alacağı sorusu da geçtiğimiz gün yanıt buldu. Firmadan yapılan açıklamada, BlackBerry Priv için Android 6.0 testlerinin devam ettiği ve bu güncellemenin 2016’da kullanıcılara sunulacağı belirtildi. BlackBerry yetkilileri, güncellemenin 2016’nın hangi bölümünde sunulacağına ilişkin net bir aralık ise vermedi.

Teknik özellikleriyle orta segmentin bir tık üstünde bulunan BlackBerry Priv, fiyatıyla premium olarak tabir ettiğimiz telefonların bile önüne geçmiş durumda. Bakalım bir zamanlar cep telefonu piyasasının zirvesine oynayan BlackBerry, akıllı telefon pazarına nasıl bir başlangıç yapacak.

Yorumlara Git

Koç Afrika’ya açıldı! Suudi Arabistan’da şov, Mısır’da dev yatırım

Kemalist vesayet sürsün istiyorlar

Medyada bilgi kirliliğine sebep olan cezasız kalmasın

Allah’tan kork Ekrem!

101 İHA birçok şehri aynı anda vurmak için havalandı! Hepsi peş peşe yere çakıldı