AKİT MENÜ

Gündem

'AK Parti'ye oy vermeyin' diyen Ali Sabancı da kıvırdı

AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olmasıyla birlikte muhalifler de bir bir kıvırmaya başladı. Geçmişte ‘AK Parti’ye oy vermeyin’ mesajı veren afişler hazırlatan Ali Sabancı, seçimlerden birinci çıkan partiye destek olunması gerektiğini söyleyerek çark etti.

2015-11-06 15:49:27

Tapelerle Fetullah Gülen ilişkisi ortaya çıkan Ali Sabancı, "AK Parti'yi söndürelim" mesajıyla kendini deşifre etmişti.

YÜZDE 50'DEN SONRA DEĞİŞTİ

Pegasus'un patronu Sabancı seçimlerin en büyük anket olduğunu ve seçimlerden birinci çıkanlara destek olunması gerektiğini belirtti.

2014'te seçimlerden hemen önce bir afiş hazırlatan ve "AK Parti'ye oy vermeyin" mesajı veren Pegasus'un patronu Ali Sabancı, yüzde 50 oyla AK Parti'nin yeniden iktidar şansını elde etmesiyle birlikte farklı konuşmaya başladı.

Ali Sabancı, Mersin'deki yenilikçi iş fikri olan gençlerin projelerini hayata geçirmesine zemin hazırlayacak 'Fikir Otobüsü Proje'sinin açılışına katıldı.

54 MİLYON KİŞİ ANKET YAPTI, BİRİNCİYE DESTEK LAZIM

Burada yaptığı konuşmada seçimleri değerlendiren Sabancı şu ifadeleri kullandı:

"Asgari ücreti alan başka ülkede yaşıyor da, sen başka ülkede mi yaşıyorsun? Dolayısıyla ben böyle iyi olduğunu, kötü olduğunu... Bana göre hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, bunları yaşayacağız. İşimizi daha iyi yaparak bunu becerebiliriz. Daha verimli oluruz. Bunun Türkçesi ne, sıfır kazanç. Birinin kazandığını biri kaybediyor. Niye beraber yapamıyoruz bu işleri. Şimdi beraber yapmak için bir fırsat var, bahane kalmadı.

Pazar günü 54 milyon insan gitti ankete katıldı. Hatta yanılma payı da yok bunun. Anket sonuçları da belli oldu. Şimdi herkes anketten bir numara çıkana destek olacak. Bunun için destek olacak."

(Ali Sabancı 2014'teki seçimlerin hemen öncesinde 'AK Parti'ye oy vermeyin' afişleri hazırlatmıştı)

Yorumlara Git

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!

Çeyrek altın uçuşa geçti!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İstifa edene tazminat hakkı

Türkiye'nin büyük gücü TB2 ve KAAN'a övgü! ABD, Birleşik Krallık ve Fransa detayı bomba