AKİT MENÜ

Teknoloji

HTC dibe vurdu!

Kullanıcılardan çok büyük tepkiler alan HTC'de donma ve ısınma sorunları giderek artıyor.

2015-11-06 16:03:33

HTC için bu sene işler hiç de iyi gitmedi. Özellikle One M9 modeliyle patlama yapmayı bekleyen firma kendisini havaya uçurdu desek haksız sayılmayız herhalde. One M8’de, Full HD: “1920×1080” çözünürlüğü kullanan HTC aynı çözünürlüğü One M9’da da kullanılmıştı. En ağır hasarı ise Qualcomm’un yeni yongaseti Snapdragon 810 vermişti.

Telefonun donma ve ısınma sorunları saç baş yoldurmuştu. Telefonun yongaseti ısınınca kullanıcılar donuk ekrandan başka bir şey göremiyor, bataryayı da çıkaramadığı için kullanıcılar çaresizce telefonun kendisine gelmesi için bekliyordu.

Diğer rakipleri LG ve Sony de yara aldı ama en ağır hasarı HTC aldı. HTC çoğu kullanıcı tarafından kötü yorumlar aldığı gibi ağır da güven ve itibar kaybına uğramış oldu. Belki de bu durum en çok Apple ve Samsung’un hoşuna gitmiştir. Dediğimiz gibi zirvede Apple ve Samsung sağlam bir yer edindiler.

Öte yandan 2 firmanın telefonlarının uzun süreli donma ve kitlenme problemi ile ısınma sorunu yaşamaması 2 firmanın kendisine hatırı sayılır bir kullanıcı çekmesi anlamına geliyor. Samsung için ise en büyük sorun işletim sistemi güncelleştirmeleri. Bakalım yaralı HTC hangi model telefonuyla tekrar iyileşecek?

Yorumlara Git

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personel alınacak