AKİT MENÜ

Teknoloji

Phablet S Plus geliyor!

Çin’in Samsung’u diyebileceğimiz Gionee’nin yeni model Phablet telefonu görücüye çıktı.

Gionee’nin yeni model Phablet: “Tablet ile Telefon arasında anlamına geliyor” modelinin ismi ise S Plus. Şimdi telefonun özelliklerine geçelim.

Gionee S Plus şu özelliklere sahip: 64 Bit destekli 1.3 GHz hızında çalışan 8 Çekirdekli İşlemciye sahip MediaTek MT6753 yongasetine, Mali-T720 Grafik İşlemcisi de MediaTek MT6753 yongasetine güç katıyor. 3 GB Ana Bellek, 5.5 inçlik SAMOLED: “Yani Super Amoled” Ekran Paneline, ekranın çözünürlüğü ise Yarı HD: “1280×720”. Ekranda ayrıca Corning’in Gorilla Glass 3 Camı kullanılmış. 16 GB dâhili depolama alanına sahip olan telefonun depolama alanını micro SD kart girişi ile arttırabilirsiniz.

Depolama alanı olarak ise son sınır: 64 GB. Telefonun arkasında LED flaşa sahip 13 megapiksellik bir Kamera yer alıyor, Ön Kamera ise 5 megapiksel ve Selfie’ler için ideal. 3150 mAh bataryaya sahip olan telefon İşletim Sistemi olarak Android Lollipop 5.1.1 ve Ara yüz olarak da Amigo 3.1 UI’yi kullanıyor. 4G LTE ve Çift-SIM Kart Girişi ile USB Type C portu, FM Radio ve 3.5mm Kulaklık Girişi de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Telefon Hindistan’dan satışa sunuldu, gelecek aylarda Küresel Pazarda da satışa çıkacak. Gionee S Plus’un satış fiyatı ise 260 dolar yaklaşık olarak 735 TL.

Yorumlara Git

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması