AKİT MENÜ

Teknoloji

Call of Duty film oluyor!

Activision ve Blizzard'ın ortak firması Activision Blizzard tarafından oluşturulan film yapım stüdyosu Activision Blizzard Studios'un ilk meyvesi Call of Duty filmi olacak.

FPS denilince aklımıza ilk gelen oyunlardan olan Call of Duty yıllardan bu yana en iyi oyunlar arasında gösterilmekte. Multiplayer'da her ne kadar iyi bir performans gösteremese de hikaye bazında mükemmel olan CoD serisinin son yapımı Black Ops 3 de yeni piyasaya çıkmışken şimdiden milyonlar tarafından oynanmaya başladı bile.

Tam bu noktada yapımcı Activision ve Blizzard'ın ortak kuruluşu olan Activision Blizzard'ın yeni firması Activision Blizzard Studios adında film stüdyosu kuruldu. Bu güzel haberin yanı sıra bu stüdyonun amacı oyunları filmlere uyarlamak olacak.

Hali hazırda Legendary ve Universal tarafından yapılan Blizzard oyunu WoW'un filmi Warcraft geliyorken bu stüdyodan ilk çıkacak film ise Activision kanadından gelecek olan CoD!

Konusu ve içeriği haliyle belli değil. Ancak ilk CoD oyunları gibi ikinci dünya savaşı olmayacağı kesin. Ghosts, Advance Warfare ya da Black Ops serisinden ilham alabilecek filmin iyi olacağından şüphe yok. Çünkü CoD oyunları her daim hikaye bazında çok iyi yapıldı. Bu sebeple de filmin konusu ve işlenişi çok iyi olacağı düşünülüyor.

Yorumlara Git

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…

Ortalık karışacak! Derbi öncesi sponsor bombası: Beşiktaş'tan Galatasaray'a illegal suçlaması