AKİT MENÜ

Siyaset

CHP'li belediye bunu da yaptı! Müslümanlara küfreden gazeteyi camii çıkışında dağıttılar

CHP'li Zeydan Karalar'ın yönettiği Adana Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin şehirdeki bir camii önünde Cumhuriyet gazetesi dağıtması tepki çekti.

2020-02-07 21:03:16

 Tahir MERTOĞLU  yeniakit.com.tr 

Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Yüreğir'de bir camii önünde Cumhuriyet Gazetesi dağıttı.

Adana'nın merkez ilçesi Yüreğir'de bulunan Toki Karşıyaka Camii önünde ellerinde Cumhuriyet gazetesiyle bekleyen sözde zabıtalar, İslam düşmanlığıyla bilinen paçavrayı cuma namazından çıkan vatandaşlara adeta zorla verdi.

Zabıtaların İslam düşmanlığıyla bilinen paçavrayı Müslümanları provoke etmek istercesine cami önünde dağıtması, akıllara, "Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz" sözünü getirdi.

Müminlerin bayramı olan cuma gününde, cuma namazından çıkan Müslümanları günaha sokmak istercesine Cumhuriyet gazetesi dağıtılması, provokasyon girişimi olarak değerlendirildi.

Yaşanan rezaleti görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan bir vatandaş, CHP'ye ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a tepki gösterdi.

Besleme olduğu bir kez daha tescillendi

Yayın hayatına laikçi Kemalist çizgide başlayan, yakın geçmişte terör örgütleri PKK ve FETÖ'yü savunur hale gelen, değişmeyen tek özelliği Müslümanlara düşmanlık olan paçavranın CHP'li belediye eliyle cami önünde dağıtılması, tirajları dibe vurduğu halde nasıl ayakta kaldığını gösterdi.

Yorumlara Git

TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum detayları paylaştı

İşte Halk TV’nin ve İsmail’in gerçek yüzü! İstedikleri cevabı alamayınca bakın ne yaptılar

Yapay zeka açıkladı! Dikkat çeken sonuç: Çok şaşırtıcı bir oran ortaya çıktı…

ANKA 3, ilk atışta hedefi başarıyla vurdu

Arda Turan’ın rekoru kırılacak! Gündem oldu: Müthiş potansiyel var müthiş dediler: O ülkeye gidecek…