AKİT MENÜ

Teknoloji

Akıllı telefonlar daha güvende olacak!

VTS For Android uygulaması, Android’le çalışan cihazlarına basit bir tarama yaparak güvenlik açıklarınızı görmenizi sağlıyor.

VTS For Android uygulaması, Android’le çalışan cihazlarına basit bir tarama yaparak güvenlik açıklarınızı görmenizi sağlıyor. Akıllı telefonlardaki güvenlik açıklarını daha çok yapılan haberlerden takip ederek öğreniyoruz. Fakat bu açıkların neler olduğunu bizim de öğrenmemiz mümkün. VTS for Android uygulaması, basit bir kullanımla Android’in güvenlik açıklarının listesini yayınlıyor.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle aşağıdaki bağlantı üzerinden VTS for Android’i cihazınıza yükleyin. Ardından sağ alt kısımda bulunan ‘arama’ ikonuna tıklayarak cihazınızı taratın. Listede eğer Is Vulnerable:False yazısını görüyorsanız cihazınız, Android açığına karşı korunabiliyor demektir. False yerine True yazıyorsa eğer bu, cihazınız ciddi bir tehlike altında olabilir anlamına geliyor.

Tabii bu duruma karşı sizin alabileceğiniz çok özel bir önlem bulunmuyor. Cihazınızın üretici firmasının, Android’in açıklarıyla ilgili yayınladıkları güncellemeleri beklemekten başka bir çareniz yok

Yorumlara Git

Türkiye'yi de tehdit ediyorlardı! Müslüman ülke 1000 kilometrelik menzilli balistik füzeyi çıkardı

Erdoğan'dan Suriye çıkışı: Biz hazırız!

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı