AKİT MENÜ

Teknoloji

iPad Pro için özel olarak üretildi!

Logitech’in iPad Pro’ya özel klavyesi Logitech Create, Apple'ın Akıllı Klavyesi'ne göre daha gelişmiş özellikler sunuyor.

2015-11-12 09:14:14

Logitech, Apple’ın şu sıralar dünyanın birçok ülkesinde satışa sunulan 12.9 inç ekranlı tableti iPad Pro için özel bir klavye duyurdu. Apple’ın Akıllı Klavyesi’nden daha uygun fiyatlı olan Logitech Create klavye, Bluetooth bağlantısına gereksinim duymadan iPad Pro ile eşleşiyor.

LOGİTECH CREATE KLAVYENİN ŞARJ SORUNU BULUNMUYOR

Logitech Create klavyenin arkadan aydınlatmalı yapısı, Bluetooth bağlantısına gereksinim duymaması, iOS Kkısa yollarını desteklemesi ve 20 dolar daha ucuz olması; Apple’ın Akıllı Klavyesi’nden daha iyi bir dizüstü bilgisayar deneyimi sunuyor.

150 dolar fiyat biçilen Logitech klavye, iPad Pro’ya tablet üzerinde yer alan konektör aracılığıyla bağlanıyor. Bu nedenle klavyenin şarj edilmesi sorunu ortadan kalkıyor. Logitech Create klavyenin arka kısmında bulunan stand tabletin üç farklı açıda kullanılmasını mümkün kılıyor. Ayrıca arka bölümdeki koruyucu kapak, çizilme ve sıvı dökülmelerine karşı iPad Pro’u koruyor. Uyku ve uyanma moduna otomatik geçen klavye, siyah, kırmızı ve mavi renkler eşliğinde satışa sunuldu.

Yorumlara Git

Galatasaray'dan kötü haber! İki yıldız derbide yok

Türkiye'de hemen hemen her markette satılan marka iflas etti! Kanserojen madde iddiası sonunu getirdi

Jose Mourinho Galatasaray derbisi öncesi bir ilki gerçekleştirdi! Hiç bir takımda böyle bir şey yapmamıştı

Türkiye'den dünyayı ayağa kaldıracak altın operasyonu! İki ülke daha tetikte

Ekrem ve Mansur'dan çile çektirmede rekabet! Burası miting alanı değil metro istasyonu