AKİT MENÜ

Teknoloji

O isim, Microsoft’u çok sert eleştirdi!

Apple’ın yeni tableti iPad Pro’nun tanıtım kapsamında yapılan tanıtım turuna kendi de katılan Tim Cook, tablet sektörü ve bu konudaki rakipleri Microsoft hakkında konuştu.

2015-11-12 11:38:34

Apple’ın 12.9 inç büyüklüğündeki yeni tableti iPad Pro geçtiğimiz gün satışa sunulmuştu. Yapılan tanıtım turunda yeni iPad ile ilgili konuşan Apple CEO'su Tim Cook, iPad Pro’nun kullanıcılar için laptop ve masaüstü bilgisayarlara bir alternatif olacağını söyledi. Bu dev tabletin piyasadaki en büyük rakibi ise Microsoft’un Surface Book’u oldu. Tim Cook’un Surface Book ile ilgili söyledikleri Microsoft tarafını pek sevindirecek nitelikte değil.

Cook Surface için “Çok fazla işi yapmak için çok fazla çabalayan bir ürün. Hem iyi bir tablet, hem de iyi bir notebook olmaya çalışıyor. Ancak ikisinde de başarılı olamıyor. Yani buna biraz aldatmaca diyebiliriz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bunun yanında Tim Cook, iPad Pro’nun asla hibrit bir cihaz olarak değerlendirilmemesi görüşünde bulundu. Bakalım Tim Cook’un bu açıklamasından sonra Microsoft tarafından bir cevap gelecek mi?

Yorumlara Git

Bu yılın en beğenilen 10 otomobili açıklandı! 100 kişiden 93'ü hayran kaldı

Şişli’de rezitans yangını başladı!

Yeni liste paylaşıldı! Tarım Kredi'de indirim fırtınası

İsrail'e darbe üstüne darbe! Çok sayıda roket fırlatıldı

Asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam belli oldu! Masadaki rakam bomba