AKİT MENÜ

Gündem

Koç, protesto edilen ve gişede çakılan Cem Yılmaz'a sahip çıktı! Anlaştılar

Koç Holding'in akaryakıt firması OPET ile Cem Yılmaz arasındaki işbirliği Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.

2020-02-12 21:03:41

Koç Holding'in akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren şirketi OPET, Cem Yılmaz ile 15 yıl sonra tekrar anlaştı. Vatandaşlarca protesto edilen ve sinema filmiyle gişede çakılan Cem Yılmaz'a Koç'un sahip çıkması "Tencere yuvarlandı, kapağını buldu" yorumlarına neden oldu. 

OPET ile Cem Yılmaz arasındaki işbirliği Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. 11 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Cem Yılmaz ile OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve OPET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin katıldı.

Protesto edilmişti

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Karakomik Filmler 2 Arada sosyal medya kullanıcıları tarafından boykot edilmişti. Film vizyona girmeden önce sosyal medyada #cemyılmazfilminegitmiyorum başlıklı hashtag açıldı. Hükümeti hemen her sosyal - siyasal olayda yerli yersiz hedef alan ve aydın geçinen Cem Yılmaz'ın, PKK'nın elinden çocuklarını kurtarmaya çalışan anneleri görmezden gelmesine vatandaşlar sessiz kalmamıştı.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…