AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung Android 6.0 güncelleme tarihleri sızdı!

Android 6.0 Marshmallow alacak modelleri daha önce açıklayan Samsung'un, şimdi de güncellemeyi vereceği tarihler sızdırıldı.

Android 6.0 Marshmallow güncellemesini hızlı vermeye çalışan markalardan Samsung, G4 için Android 6.0 güncellemesini yayınlayan büyük rakibi LG'nin gerisinde kalırken, bugün önemli bir sızıntı gerçekleşti. Daha önce Android 6.0 Marshmallow güncellemesini vereceği modelleri açıklayan Samsung'un şimdi de Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınlayacağı tarihler ortaya çıktı.

SAMSUNG GALAXY ANDROİD 6.0 MARSHMALLOW GÜNCELLEME TARİHİ

Sızıntıya göre güncellemeyi ilk olarak Aralık 2015 tarihinde Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri alacaklar.

GALAXY S6 VE S6 EDGE ANDROİD 6.0 MARSHMALLOW GÜNCELLEMESİ

Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modellerinin ardından ise Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri için Ocak 2016 tarihinde yayınlanacak.

GALAXY NOTE 4 VE NOTE EDGE ANDROİD 6.0 MARSHMALLOW GÜNCELLEMESİ

Galaxy S6'nın ardından ise Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge modelleri için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin Şubat 2016 tarihinde geleceği görülüyor. Diğer Android 6.0 Marshmallow alacak Samsung modelleri içinse kesin bir tarih belirlenmediği ortada.

GALAXY S5, ALPHA, A8, A7, A5, A3, E7 VE E5 ANDROİD 6.0 GÜNCELLEMESİ

Ancak tahminimize göre güncellemeler bu şekilde ay ay devam edecek ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, Galaxy S5 ve Galaxy Alpha modelleri için Mart 2016 tarihinde, Galaxy A8 ve Galaxy A7 için Nisan 2016 tarihinde, Galaxy A5 ve Galaxy A3 için Mayıs 2016 tarihinde, Galaxy E7 ve Galaxy E5 için Haziran 2016 tarihinde gelecek.

Ancak bunlar sadece sızıntı ve tahminden ibaret. Resmi bir açıklama olmadığı için Samsung, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini daha erken ya da geç verebilir.

Yorumlara Git

Erdoğan'dan Suriye çıkışı: Biz hazırız!

"5 milyon insan Türkiye'ye gidecek" diyerek duyurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in kalleş planını açıkladı

Hepsi peş peşe açıkladı, ama Ancelotti hala anlamıyor! Arda Güler ortalığı karıştırdı

Yana yakıla Ocak’ta golcü arıyor! Fenerbahçe’ye 65 milyonluk golcü! Mou talimatı verdi yine…