AKİT MENÜ

Ekonomi

Gıda liderleri İstanbul’da bulustu

Avrupa’daki gıda ve içecek üreticilerinin en önemli temsilci organı olan FoodDrinkEurope’un Yönetim Kurulu toplantısı, Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü’nün ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşti

2014-02-07 10:42:13
EKONOMİ SERVİSİ - Konfederasyon bünyesinde yer alan ve sektörün önemli sözcülerinden olan Liaison Committee’nin temsilcilerinin de yer aldığı yönetim kurulu üyeleri, Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü’nün ev sahipliğinde İstanbul’da buluştu. Tütüncü, geçen sene Temmuz ayında Liaison Committee Başkanlığı’na seçilmişti. Zirve vesilesiyle verilen akşam yemeğine AB Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Alaaddin Büyükkaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol ile FoodDrinkEurope Konfederasyon yetkilileri ve TGDF Başkan Vekili Rint Akyüz katıldı.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI İLK DEFA BAŞKA ŞEHİRDE

FoodDrinkEurope’un Yönetim Kurulu toplantısının ilk defa Brüksel dışında farklı bir şehirde gerçekleştirildiğini belirten Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, yılın ilk toplantısında sektör liderleriyle birlikte 2013 yılının değerlendirildiğini ve önümüzdeki 5 yıl için öngörülerin üzerinde durulduğunu ifade etti. Adil rekabet, AR-GE ve inovasyon, istihdam ve sosyal sorumluluk alanlarında üyelerin attıkları adımları ele aldıklarını anlatan Tütüncü ayrıca FoodDrinkEurope’taki tecrübelerini, konfederasyonun gözlemci statüsündeki üyesi ve Türk gıda sektörünün en büyük sivil toplum örgütü olan Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu’nun (TGDF) çalışmalarını da yansıttığını kaydetti.
Yorumlara Git

SOLOTÜRK’ten Belçika’da gövde gösterisi!

İran, Siyonist rejim gibi bir suçlunun asla nükleer silaha sahip olmaması gerekir diyerek açıkladı!

Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Brezilya X’e 5 gün verdi!

Esed yurtdışına kaçan milyonlarca Suriyeli için genel af çıkardı