AKİT MENÜ

Gündem

Cemaatten skandal savunma

Cemaat sözcüsü, İngilizlerin ayakları altındaki Türkiye hartisanın halı değil, seccade olduğunu açıkladı.

2014-02-07 09:47:19
AKİT / ANKARA - Akit’in dünkü “Türkiye’yi paspas yaptı” haberi büyük yankı uyandırdı. Özellikle sosyal paylaşım sitelerinde büyük ilgi gören haberimizde, Fethullah Gülen’in Pensilvanya’daki villasında üzerinde Türkiye haritası bulunan bir halının bulunduğu ve haritalı halının İngiliz BBC kanalına röportaj verirken, muhabirlerin ayağına paspas yapıldığı aktarılıyordu. Akit’in dikkat çektiği fotoğrafta, İngiliz kanalı BBC muhabirlerinin yerdeki Türkiye haritalı halının üzerine bastıkları görülüyordu.

CEMAAT DOĞRULADI: SECCADE OLARAK KULLANIYOR

Dün pek çok haber sitesi tarafından alıntılanan bu haberimizle ilgili olarak, Gülen’in sohbetlerinin yayınlandığı herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek’ten bir açıklama geldi. Şimşek, Türkiye haritalı halıyı ve İngiliz kanalı BBC muhabirlerinin bu halıyı çiğnemelerini doğrularken, garip bir savunmada bulundu.

ÜZERİNE YANLIŞLIKLA BASMIŞLAR!

Şimşek, Gülen’in vatan hasretini dile getirdiği bir sohbeti üzerine kendisine Türkiye haritalı bir halı gönderildiğini belirten Şimşek, “O da bu güzel hediyeyi seccade olarak odasına serdi. BBC röportajı sırasında gazeteciler o halının bir seccade olduğunu anlayamayıp üzerine basınca ve o an fotoğraf karesine aksetti” dedi. Şimşek ayrıca, “Kötü niyetli insanlar onu da karalama kampanyalarına malzeme olarak kullanmakta gecikmediler” dedi.



Yorumlara Git

Tarihi Memduh Paşa Yalısı'nda neler olmuş neler! 115 milyon TL ve altınlar nerede?

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor