AKİT MENÜ

Teknoloji

HTC One M9s tanıtıldı!

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi son günlerde boş durmuyor. Son olarak One A9 modeline resmiyet kazandıran HTC şimdi ise One M9s modelini tanıttı.

2015-11-17 16:32:47

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, One M9 ile beklediğini bulamayınca deyim yerindeyse elindeki tüm kozları ortaya koydu. Geçtiğimiz günlerde One A9 modelini tanıtan firma şimdi ise One M9s modeli ile karşımıza çıktı. HTC One M9s modeli içinse halihazırda ülkemizde satışta olan HTC One M8s modelinin devamı diyebiliriz.

 

İŞTE HTC ONE M9S TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HTC One M8s modelinin devam modeli niteliğinde olan HTC One M9s, tasarım olarak HTC One M9 ile herhangi bir farklılığa sahip değil. Tıpkı One M9 modelinde olduğu gibi yine 5 inç büyüklüğünde Full HD bir ekrana yer verilen modelin işlemci, RAM ve depolama tarafında One M9 modelinden farklılaştığını görüyoruz.

HTC'nin yeni telefonu One M9s, One M9 modelinde yer alan Snapdragon 810 SoC, 32 GB dahili depolama alanı ve 3 GB RAM yerine MediaTek Helio X10 işlemcisi, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanını kullanıyor.

One M9s kamera tarafında ise One M9 modelinde kullanılan 20 Megapiksellik kameranın yerine 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera One M9s modelinde tercih edilmiş. Modelin ön kamerası ise yine Ultrapixel teknolojisini kullanıyor. One M9s gücünü ise 2840 mAh büyüklüğündeki bataryadan alıyor.

NFC, Bluetooth 4.1 ve 4G destekleyen One M9s modeline Tayvan'da resmiyet kazandıran HTC, Tayvan için yaklaşık 397 dolar fiyat etiketine sahip olacak. 20 Kasım tarihinde piyasadaki yerini alacak olan modelin global pazarda ne zaman çıkacağı ve hangi fiyat aralığında olacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Yorumlara Git

Bu yılın en beğenilen 10 otomobili açıklandı! 100 kişiden 93'ü hayran kaldı

Şişli’de rezitans yangını başladı!

Yeni liste paylaşıldı! Tarım Kredi'de indirim fırtınası

İsrail'e darbe üstüne darbe! Çok sayıda roket fırlatıldı

Asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam belli oldu! Masadaki rakam bomba