AKİT MENÜ

Gündem

O savcı, kendini savunamadı

Adana’da TIR durdurup MİT’çilere silah doğrulttuğunu belgeleyen fotoğrafları yayınlamamız üzerine medyadan köşe bucak kaçan Adana Savcısı Aziz Takcı’ya sır gibi sakladığı “paralel telefon”undan ulaştık. Haber Müdürümüz Kenan Kıran’ı karşısında bulunca bir süre duraklayıp sorulara cevap veremeyen Takcı, çareyi telefonunu tamamen kapatmakta buldu. Daha sonraki tüm aramalarımızı reddeden Takcı, bir süre sonra telefonu tamamen devre dışı bıraktı. Takcı’nın bu panik hali soru işaretlerine sebep oldu.

2014-02-08 10:02:06
EMİR YILDIRIM - MUHAMMED EMİN - Türkiye’nin lanetlediği ihanet operasyonunu yöneten savcı kendisini savunamadı.  Operasyona ilişkin fotoğrafları yayınlamamız üzerine medyadan köşe bucak kaçan Adana Savcısı Aziz Takcı’ya sır gibi sakladığı “paralel telefon”undan ulaştık. Haber Müdürümüz Kenan Kıran’ı karşısında bulunca panikleyen Takcı, sorulara cevap veremeyince çareyi telefonunu kapatmakta buldu.

PARALEL HATTINDAN AKİT ARAYINCA PANİĞE KAPILDI

Türkiye; Adana’da Türkmenlere yardım götüren MİT’e karşı gerçekleştirilen ihanet operasyonuna ilişkin şok fotoğrafları konuşuyor. O skandal operasyonun muvazzaf sorumluları İçişleri Bakanlığı ve Genelkurmay Müfettişlerine hesap verirken, operasyonun savcısı Aziz Takcı ise hiçbir şey olmamış gibi görevini sürdürüyor. Toplumun tüm kesimleri tarafından “kabul edilemez” olarak nitelenen operasyonun mimarı Adana Savcısı Takcı’ya sır gibi sakladığı özel hattından ulaştık.  Haber Müdürümüz Kenan Kıran’ın aradığı Savcı Takcı, Türkiye’de infiale neden olan fotoğraflar hakkında kendisini savunamadı ve konuyla ilgili sorularımız karışında panikleyip telefonu kapattı. Kıran’ın “nasılsınız efendim” şeklindeki sorusuna dahi uzunca bir müddet bekledikten sonra cevap verebilen Takcı, medyanın birinci haber olarak verdiği fotoğraflara ilişkin “takip etmiyorum” diyebildi.

FOTOĞRAFLARI SORDUK, TELEFONUNU KAPATTI

İşte Takcı’nın şok olduğu o görüşme:
Kıran: Aziz Bey?
Takcı: ıııııı … kim arıyordu?
Kıran: Akit Gazetesi Haber Müdürü Kenan Kıran. Nasılsınız?
Takcı: ıııııııı…. teşekkür ediyorum, sağ olun.
Kıran: Haber çalışmam var. Gazetemizde üç gündür TIR’ların durdurulmasına ilişkin gelişmeler manşetten yayınlanıyor, fotoğraflar yayınlanıyor. Bu operasyonu siz yönettiniz…
Takcı: Iııııı takip etmiyorum ve basından arkadaşlarla da…. eeee iletişim kurmuyorum. Çok teşekkür ederim, sağ olun.
Kıran: Neden konuşmak istemiyorsunuz efendim. Askerlerin MİT görevlilerine yönelik silah doğrultması kamuoyunda infiale neden oldu..
Takcı: Teşekkür ediyorum.
Kıran: Bu fotoğraflar Türkiye’de...
(…)
Savcı Aziz Takcı telefonu kapattı.
Daha sonraki tüm aramalarımızı reddeden Takcı bir süre sonra telefonu tamamen kapattı.



Yorumlara Git

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor

İstanbul’da sıradan bir gün: 2 metrobüs 1 otobüs kazası!