AKİT MENÜ

Teknoloji

Microsoft Surface Phone geliyor!

Microsoft'un uzun bir süredir üzerinde çalışıldığı düşünülen Surface Phone hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Microsoft'un Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip yeni bir akıllı telefon hazırlığında olduğu söylentileri uzun süredir devam ediyor.

Daha önce ortaya çıkan sızıntıların asılsız çıkması şüphe uyandırmaya başlarken Microsoft'un yeni akıllı telefonu testlerde göründü!

MİCROSOFT SURFACE PHONE!

Bugün HTML5 Benchmark testinde Microsoft Surface Phone adında bir cihaz görüldü. Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip olduğu görülen telefonun ekran çözünürlüğü 640x360 piksel. Tahminler Microsoft'un henüz prototip aşamasında olan cihazı farklı ekran çözünürlüklerinde test ettiği yönünde.

HTML5 Benchmark testinden 401 puan alan Surface Phone'un Edge 12 internet tarayıcısına sahip olduğu görülüyor. Şuan için daha fazla detay bulunmayan Surface Phone için iki ihtimal bulunuyor. Birincisi Microsoft, tablet ve hibrit bilgisayarlardan sonra tamamen kendi tasarımına sahip akıllı telefon üretme kararı aldı. Diğer ihtimal ise Windows 10 Mobile geliştiricileri kullanıcıları meraklandırmak için sahte bir benchmark testi ortaya çıkardılar.

 

Yorumlara Git

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!

Narin’in arkadaşları susturuldu mu? Bakanlık köye özel ekip gönderdi