AKİT MENÜ

Gündem

'Pezevenk' Müjdat'tan AK Parti seçmenine hakaret

Pek çok kez AK Partililere yönelik ağır küfürler ve hakaretler savuran ‘Pezevenk’ Müjdat Gezen, çirkin hakaretlerine devam etti.

2015-11-20 14:00:55

Seçim öncesinde Halk TV'de AK Partililere ağır küfür ve çirkin hakaretler yönelten ‘Pezevenk’ Müjdat Gezen, Sözcü gazetesine seçim sonuçlarını değerlendirdiği söyleşisinde üslubunu değiştirmedi.

"MERCİMEĞE, ÇEYREĞE OY VERECEKSİN.."

Seçmenin iradesini değersiz bulduğunu ifade eden Gezen, "Seçim sonuçlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla şaşırtmadı.

Vallahi değerlendirilecek bir tarafı yok bu işin. Çok değersiz buluyorum. Çünkü bizde de herhalde kabahat var. Hep kabahati başkalarında aramaktansa bizde de kabahat var. Ama %49,5 oy verenler bu vebalin altındadır. Bir kişinin burnu kanasa bunun ortağıdırlar. Bundan sonra top onlarda. Buyrun %49,5 oyu verdiniz ama olanları görmektesiniz. Yalnız siyasi partileri, yalnız iktidara suçu yüklemekle olmaz onları iktidara getirenlerin hiç mi suçu yok? ‘Avantayı alacaksın mercimeğe, 300 liraya çeyrek altına oyları vereceksin, ondan sonra da senin hiç günahın olmayacak’ böyle bir şey yok. Artık onlar da vebal altındadır.

Yorumlara Git

Herkes Yunanistan diyor ama Türkler o Arap ülkesine kaçmaya başladı! 250 bin kişi...

Huzurevine füze isabet etti! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi! Herkes Oosterwolde diyor ama ondan yıldız isme özel mesaj

Çay tiryakilerine kötü haber: Ölüme yol açıyor

İki yeni 'iPhone 16' modeli geliyor! Sızan tasarımda olay detay