AKİT MENÜ

Spor

Beşiktaşlı futbolcu için ortalığı karıştıracak 'koronavirüs' iddiası! Açıklama geldi

Beşiktaş'ta Trabzonspor derbisi öncesinde Adem Ljajic şoku yaşanmıştı. Boğaz enfeksiyonu ve yüksek ateşi olan Sırp yıldız, zorlu derbinin maç kadrosuna alınmamıştı. İtalyan basınında çıkan haberlerde Adem Ljajic'te koronavirüsü tehlikesinin bulunduğu yazıldı. Siyah-beyazlı ekip resmi sitesinden bu iddiaları yalanlarken, Ljajic'in bademcik enfeksiyonu geçirdiğini açıkladı.

Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde Beşiktaş'a kötü haber gelmişti.

Siyah-beyazlı ekibin deneyimli futbolcusu Ljajic, bordo-mavili takıma karşı forma giyemeyeceği açıklanmıştı. Boğaz enfeksiyonu ve yüksek ateşi olan Sırp futbolcunun Boğaz enfeksiyonu ve yüksek ateşi olduğu duyurulmuştu.

Beşiktaş'tan yalanlama

İtalyan basınında yer alan bir haber gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde Adem Ljajic'in koronavirüsü şüphesiyle karantinaya alındığı iddia edildi. Beşiktaş ise bu haberlerin asılsız olduğunu duyurdu.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Adem Ljajic'in koronavirüse yakalanmadığı, bademcik enfeksiyonu geçirdiği ifade edildi.

İşte resmi sitesinden yapılan o açıklama: "Futbolcumuz Adem Ljajic'e Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Kriptik Tonsillit (yüksek ateş ile seyreden bademcik enfeksiyonu) tanısı konulmuş, ardından futbolcumuzun tedavisi tamamlanmıştır. Bireysel çalışmalara bugün başlayan Ljajic'in durumu şu an stabildir.

Sosyal medyada, Adem Ljajic'in Corona virüsüne yakalandığının iddia edildiği paylaşımlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz."

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası