AKİT MENÜ

Teknoloji

Android 6.0.1 güncellemesi yayınlandı!

Google'ın yazılım desteği verdiği Android One için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi yayınlandı.

Google, geçtiğimiz sene Nexus serisinin alt modeli olarak düşünebileceğimiz Android One serisini duyurmuştu. Google bu seri kapsamında son güncellemeleri alabilecek "fiyat-performans" odaklı telefonları yine Nexus ailesinde yaptığı gibi başka markalarla ortak bir şekilde üreterek bu telefonlara yazılım desteği sunuyordu.

Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin dağıtımına geçtiğimiz aylarda başlayan Google, şimdi de Android One için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini sundu. Sadece Android One programı kapsamında üretilen modellere gelen bu güncellemenin, ilerleyen günlerde Nexus modellerine de gelmesi bekleniyor.

Google bu yazılım desteği kapsamında Android One telefonlardan Cherry Mobile G1'e Android'in son sürümü olan Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini bugün itibariyle sunmaya başladı. Güncellemenin hangi yenilikleri içerdiği ise belli değil.

Bu güncelleme ile ilgili ilginç bir nokta ise Cherry Mobile G1'nin Android 6.0.1 güncellemesini alan ilk telefon olması. Henüz Nexus cihazların bu güncellemeyi almadığını belirtelim.

Yorumlara Git

Derbide Galatasaray için bunu da yaptılar! Büyük şok yaşayacaklar! Çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin artık…

Avrupa heveslilerine gelsin! Türkiye’de tedavi olan gurbetçi şaşkına döndü

Avrupa Birliği’nin adaleti böyle olur! El koyduğu paranın faiziyle yardım

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geliyor

Sırtüstü yatmanın zararına inanamayacaksınız!