AKİT MENÜ

Dünya

Koronavirüse yakalandığı iddia edilen Jackie Chan karantinaya mı alındı? Açıklama geldi

Jackie Chan'in evine gelen misafirlerde koronavirüsü tespit edildi. Ünlü oyuncunun da bu sebepten dolayı karantinaya alındığı ifade edildi. Haberlerin hızla yayılmasının ardından konuya ilişkin yetkililerden açıklama geldi. Açıklamada Jackie Chan'in karantinada olmadığı belirtilirken, eşi ve kayınvalidesinin ise karantinaya alındığı bildirildi.

2020-02-25 22:20:36

Çin'in Wuhan kentinden başlayan ve adım adım tüm dünyaya yayılan koronavirüsü binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Çin başta olmak üzere onlarca ülkede de binlerce kişi şüpheli durumda ve karantinaya alındı. Asya, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde görülen koronavirüsün tedavisi için tüm dünya seferberlik ilan etti.

Çin'den gelen son dakika haberi ise aksiyon filmlerinin tanınan oyuncusu Jackie Chan hakkında idi. Chan'in koronavirüs sebebiyle karantinaya alındığı belirtildi. 

Jackie Chan'in eşi ve kayınvalidesi karantinaya alındı

İddialara göre ünlü oyuncu Chan, misafirliğe gelen konuklarında koronavirüsü tespit edilmesinden dolayı, eşi ve kayınvalidesi de karantinada bulunuyor. Ünlü oyuncudan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Tedavi için maddi destekte bulunacağını açıklamıştı

Jackie Chan, bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle ilgili yaptığı açıklamada virüsü salgınına karşı tedavinin bulunması için mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, tedaviyi bulana 1 milyon Çin Yuanı (860 bin TL) ödül vereceğini duyurmuştu.

Resmi açıklama geldi

Dünyada hızla yayılan haberin ardından Hong Kong'lu yetkililerden açıklama geldi. Yetkililer haberleri yalanlarken, Chan'in Hong Kong'un kuzeyinde bulunan Kowloon'da bir akşam yemeğinde olduğunu, koronavirüs taşıyan kişilerle aynı ortamda olmadığı bildirildi.

Yorumlara Git

20 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Bu köpeklere hala dur diyen yok! Saldırı anı kamerada

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş