AKİT MENÜ

Gündem

Türkiye topraklarından ayrılan mültecilerin sayısı ne kadar? Türkiye'den ne kadar mülteci gitti?

Yunanistan’a geçen sığınmacılar ne kadar oldu? Türkiye’den Avrupa’ya geçen mülteci sayısı kaç? Soruları Türkiye’nin mültecilere Avrupa kapılarını açmasından sonra en çok merak edilen konuların başında gelmekte. Türkiye’den Avrupa’ya gitmek için Yunanistan’dan sınırını geçen mülteci sayısına ilişkin son rakamı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı. Peki Türkiye topraklarından ayrılan mültecilerin sayısı ne kadar?

2020-03-03 09:50:00

Yunanistan’a geçen sığınmacılar ne kadar oldu? Türkiye’den Avrupa’ya geçen mülteci sayısı kaç? soruları Türkiye’nin mültecilere Avrupa kapılarını açmasından sonra en çok merak edilen konuların başında gelmekte. Türkiye’den Avrupa’ya gitmek için Yunanistan’dan sınırını geçen mülteci sayısına ilişkin son rakamı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı. Peki Türkiye topraklarından ayrılan mültecilerin sayısı ne kadar?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye’nin kararının ardından Yunanistan’a geçen göçmen sayısını açıkladı. Soylu açıklamasında ‘Saat 09.15 itibarıyla Türkiye topraklarından ayrılıp Yunanistan’a geçen göçmen sayısı; 130.469’ dedi.

 

Yorumlara Git

İstanbul’da peş peşe uyarılar!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan Netanyahu’ya uyarı!

Bakan Bayraktar’dan doğalgaz müjdesi!

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin