AKİT MENÜ

Gündem

Ağaoğlu, Savcı Öz'ün Dubai tatilini anlattı

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Savcı Zekeriya Öz'ün Dubai tatili haberlerine üzerine İş adamı Ali Ağaoğlu, Öz hakkında ifade savcılığa ifade verdi.

2014-02-12 19:42:42
17 Aralık derin operasyon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ali Ağaoğlu, savcı Zekeriya Öz’ün şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada tanık olarak ifade verdi.

17 Aralık derin operasyon soruşturmasının koordinatörlüğünü yapan eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Zekeriya Öz ile ilgili operasyonun ardından ailesi ve bir grup arkadaşı ile Dubai’de tatil yaptığı ve masraflarının Ali Ağaoğlu tarafından karşılandığı iddiaları üzerine HSYK inceleme başlattı. İnceleme sırasında Öz, önce Bakırköy’e başsavcı vekili dün ise Bolu’ya düz savcı olarak atandı.

SAVCI ÖZ ŞİKAYETÇİ OLDU

Zekeriya Öz, iddialara karşı tatil masraflarını kendisinin karşıladığını söyledi. Ancak Ali Ağaoğlu tarafından "‘Zekeriya Öz’ün arkadaşı olan Dubai Temsilciliğimiz tarafından ağarlanmıştır’" açıklaması yapıldı. İddialarla ilgili haber yapan basın mensupları hakkında Öz, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu’unca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında da Ali Ağaoğlu tanık sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

AĞAOĞLU SAVCIYA "BİZ KARŞILADIK" DEDİ

Ali Ağaoğlu soruşturma kapsamında basın suçları savcısına ifade verdi. Ağaoğlu ifadesinde önceden açıkladığı üzere Öz'ün tatil masraflarının kendi temsiliği tarafından karşılandığını belirtti. Ağaoğlu'nun ifadesinde ‘Temsilciliğimiz ağırladı’ şeklindeki beyananın tekrarladığı iddia edildi.
Yorumlara Git

Bu besini gündüz tüketenler yaşadı! İlginç keşif bir anda gündem oldu

Canlı yayında ilginç sesler! Bünyamin Gezer taklit etti sunucu gülmekten yarıldı

Asgari ücret ne kadar olacak? Tüm veriler o rakama işaret ediyor! İşte masadaki rakamlar

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı

İki kat eleştiri! Zam yapılırsa şaşırmayız: O yıldız gündem oldu: Maça damga vurdu...