AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung Galaxy S6 Marshmallow güncellemesi aldı!

Android 6.0 Marsmallow yayımlandıktan sonra yavaş yavaş akıllı telefonlardaki yerini almaya başladı ve hatta bazı akıllı telefon üreticileri de piyasaya sürecekleri akıllı telefonlarında Marshmallow sürümü hazır olacak gelecek.

Android 6.0 Marsmallow yayımlandıktan sonra yavaş yavaş akıllı telefonlardaki yerini almaya başladı ve hatta bazı akıllı telefon üreticileri de piyasaya sürecekleri akıllı telefonlarında Marshmallow sürümü hazır olacak gelecek. Bununla birlikte Samsung'un Galaxy S6 modelinin bu güncellemeye Ocak ayında kavuşacağını öğrenmiştik. Şu sıralar ise S6 için bu güncelleme test aşamasında. Ancak bugün Ocak ayına kalmadan, S6'nın Marshmallow ekran görüntüleri sızdırıldı.

Çin kaynaklarından paylaşılan görüntüler neticesinde Samsung Galaxy S6 modelinin TouchWiz arayüzü önceki sürüme göre artık daha sade ve kullanışlı bir görünüme kavuştuğu yer almakta. Bu tasarım aslına bakılırsa iOS 9 ile benzerlik göstermekte. Belki de bu değişim iOS kullanıcılarını Android'e yöneltmek içindir. Bunu şuan için sadece Samsung biliyor.

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor