AKİT MENÜ

Teknoloji

Nano teknoloji harikası Screen-Armor Türkiye’de

Teknoloji çağının hayatımızın bir parçası haline getirdiği akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarların piyasadaki payı gittikçe artıyor.

2014-02-14 10:47:34
EKONOMİ SERVİSİ - Teknoloji çağının hayatımızın bir parçası haline getirdiği akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarların piyasadaki payı gittikçe artıyor. Silva Pazarlama’nın Türkiye’ye getirdiği Screen-Armor; akıllı telefon, tablet ve bilgisayarların daha uzun yıllar kullanılması için nano teknolojiyle ekranları kristalize bir zırh ile koruyor. Ürün tüketiciden büyük ilgi görüyor.

SCREEN-ARMOR NASIL KORUYOR?

Screen-Armor; Nano teknoloji sayesinde kullanılan hassas yüzey üzerinde gözle görünmeyen kristal bir kaplama oluşturuyor. Saç kılından 200 kat daha ince, çelik kadar koruyucu ve kristalize bir zırh ile yüzeyi koruyan Screen-Armor uzun süren araştırmaların sonucunda bilim adamları tarafından keşfedildi ve defalarca testlerden geçirildikten sonra piyasaya sunuldu. Screen-Armor bütün telefonlarda, tablet, lap top, lcd tv, fotoğraf makinesi ekranı, saat ve gözlüklerde kullanılabiliyor. Yüksek maliyetle aldığınız ve çizilerek deforme olmasını istemediğiniz bir ürünü Screen-Armor ile uzun süre koruyabilirsiniz.
Yorumlara Git

Gün doğdu, sel suları çekilince hasarın büyüklüğü ortaya çıktı

Yer: Diyarbakır! İdamlıklara şafak operasyonu

Gündem fiyatlar... Türkiye'den Adidas'a soruşturma!

Metin Arolat'ın ölüm sebebi ile ilgili şok detay!

20 Yıl Sonra Türkiye'yi Ziyaret etti! Gurbetçinin tespitleri sosyal medyada bir anda yayıldı