AKİT MENÜ

Gündem

Abdulkadir Selvi’den dikkat çeken ifadeler! Kemal Kılıçdaroğlu ile Engin Özkoç arasında yaşananlar

Gazeteci Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Meclis'teki izlenimlerini aktararak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik edep dışı sözler sarf eden Engin Özkoç'a destek verdiğini belirtti.

2020-03-11 09:42:52

Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan’a skandal sözlerle yüklenen Engin Özkoç’a karşı şaşırtmayan tavır sergiledi.

Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Meclis'teki izlenimlerini aktararak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı  Erdoğan'a yönelik sözleriyle Engin Özkoç'a destek verdiğini kaydetti.

İşte yazının ilgili bölümü:

Meclis'e Özkoç ile geldi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Meclis'te kavgaya neden olan sözlerinden sonra, Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki grup toplantısına nasıl geleceğini merak ediyordum. O nedenle CHP Genel Başkanı'nı grup salonunda değil, kuliste bekledim. Kemal Bey, yanında Engin Özkoç'la birlikte geldi grup toplantısına. Bu açık bir destek olarak yorumlandı. Böylece bir kez daha Kılıçdaroğlu'nun, Engin Özkoç'un üslubundan dolayı rahatsız olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Daha önce Kılıçdaroğlu'nun “Şahsıma ve partimize hakaret edildiğinde aynı kelimelerle ve misliyle yanıt verilecek” diye talimatı olduğunu yazmıştım.

"Erdoğan'a bana karşı kullandığı sözleri kullanarak cevap verdi"

Kemal Bey, “Erdoğan'ın bana yönelik olan, burada söylenmesi mümkün olmayan belli cümleleri kullanarak bana hakaret etmesini asla kabul etmiyorum! Kendisine de hiçbir cevap vermedim. Grup Başkanvekilimiz aynı cümleleri kullanarak cevap verdi” sözleriyle bunu doğruladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle siyasette gerilime neden olan CHP'li Engin Özkoç'a Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi.

Yorumlara Git

Sözcü’yü dansöze çevirdiler! Instagram’ın borazanı olursan böyle rezil olursun

Türkiye tarihinde böylesi olmamıştı! Selçuk Bayraktar müthiş rakamı verdi

Kamala Harris ABD'yi karıştırdı! "Çekinmem vururum"

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!