AKİT MENÜ

Teknoloji

Futbolun asi çocuğundan bir ilk!

Futbolun asi çocuğu Zlatan Ibrahimoviç kariyeri boyunca attığı gollerin listelendiği bir websitesi yayınladı. Bu siteye mobilden girenler ise bir süprizle karşılaşıyor.

Futbol tarihinin gördüğü en egoist insanlardan biri olan ve bununla gurur duyan Zlatan Ibrahimoviç gollerinin yayınlandığı bir websitesi açtı. ZHOWTIME isimli bu yeni sitede Zlatan Ibrahimoviç'e ait golleri izleyebilirsiniz.

Fantastik kategoriler arasında gezinerek Zlatan'ın kariyeri boyunca attığı golleri izlemek mümkün. Bu goller arasında kaleye bakmadan attığı roveşata golleri, tekvandocu misali ayağının tabanıyla attığı goller ve daha niceleri mevcut. Toplamda 350 klüp takımlarında attığı goller ve 62 tane de milli takımıyla attığı gollerin bulunduğu sitede Zlatan'ın bundan sonra atacağı golleri de izleyebileceksiniz.

Zlatan'dan ZHOWTIME

Zlatan'ın mobil platformlarda gollerini izlemek isteyenlere ise bir süprizi var. ZHOWTIME sitesine mobil cihazlar üzerinden giren kullanıcılar "Zlatan mobil cihazlarda izlenmek için fazla büyük" mesajıyla karşılaşıyor. Tabii Zlatan'ın egoist yapısını yansıtan ufak mesajın altında "Şu an için sadece masaüstü üzerinde aktif" yazısı görünüyor. Yani; o ego dolu mesaj kısa bir süre sonra kalkacak ve mobil cihazlar üzerinden de Zlatan'ı izlemek mümkün olacak gibi gözüküyor.

Yorumlara Git

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor

HÜDA PAR’dan CHP’ye had bildiren açıklama! Flaş ‘Kemalizm’ çıkışı…

Çarpıcı rapor ortaya çıktı! Trump suikastinde şok eden İran detayı

Pegasus resmen duyurdu! Seferler iptal edildi